Maltesers.

hejsan just nu äter jag maltesers och kollar på beck, har nyss vaknat och orkar inte skriva något ordenligt innlägg, men jag skriver senare!

Godis!

Hejsan just nu äter jag massor med godis, och ser på film med min kusse! förlåt att jag inte skrivit på välldigt länge, men jag ska skriva mer varge dag! jag lovar! ni kommer väl följa mig när jag är i thailand, skriver varge dag, om vad jag gör osv. så kul att blogga från en resa! följ även mig på www.bellaofelicia.blogg.se puss felicia!

Sry!

hejsan anledningen till att jag inte skriver så mycket på den här bloggen är för att jag har en ny blogg med min kompis Bella! www.bellaofelicia.blogg.se ! chek it out! :)
slänger in en ful bild på mig osv. :)

Captain America!

hejsan vi har nyss hyrt film, det blev Captain America, Apflickorna, limitless, och winters bone. Ser ju mest fram emot captain America. chris Evans e så sexiii! aja fetar mig på ostbågar so bye! //felicia

It's friday night!

hellu idag har jag inte gjort så mycket, gått ut och fottar lite. ska kanske va med en kompis senare. Eller så ska
jah kanske hyra film, och bara mysa med famlijen. //felicia

God Morgon!!

hejsan allihopa. jag vakna för ett tag sedan och ser just nu på tv, ska snart fixa mig! I vanliga fall vaknar jag typ vid 7 tiden, men jag kände för att gå upp just nu. ska kanske duscha också ♥ puzz felicia.
 :)

Hello!

Hejsan försöker just nu göra en blogg tillsammans med min kompis Bella, men när jag går inn på sidan står det, forbidden server eller något sånt. Är det så för er också? :O aja ska väl lägga mig snart, är extremt trött. har inte sovit ordenligt under julovet.. bloggen ska väl mest handla om fotografi och sådant, efter som båda fotograferar :)
Mitt cpbarn :)

HAHAHAHA!

Jessie J's bästa låtar


Who you are :)



Domino :)

halojsan!

hejsan! just nu äter jag pasta, och surfar runt lite på datan. jaa har väl renoverat mitt rum lite gran, fixat tapeter och målat. bilder kommer upp senare ;) snart blir det thailand!!!!!!!!! :D gud vad jag längtar, bra att åka bort, ifrån en sådan dålig vinter. ingen snö alls. förra året var det ju raka motsatsen.
 förra året när jag var i thailand ;)

Tigerkaka, crepes! ♥

hellu allihop! förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag, men jag har inte haft tillgång till en data på flera dagar! nu har jag iaf börjat skolan, tungt. bra att det inte är några läxor denna vecka, eller kanske engelska? aja i lördags var jag med maja och lisa och vi var på creperiet och åt crepes! typ det godaste jag ätit! först tog jag en crepes med kyckling,ost,bacon,creme fraish och ruculla. sen åt jag en med vit choklad, chokladsås, maränger och vaniljglass! Idag har jag varit med Bella och vi har bakat tigerkaka :D

Tigerkaka ♥
Crepes ♥
Söta bella! :)

Hola!

hejsan allihopa eller Hola allihop! Idag har jag typ julstädat hela dagen. synd att ta ner alla fina stjärnor och den stora julgranen :( Så nu är alltså julen över, men det är ju bara ett vänta ett år till :) och om 2 månader åker jag till thailand! aja ska typ äta mat nu skriver senare antar jag! :)

Halojsan!

Hej allihopa idag har jag varit på stan med en kompis och köpt lite presenter till folk som fyller år. Det blev lite stressigt i slutet men det fixa sig :) Har nyss lagat mat till familjen, det blev någon soppa.. fail xD //felicia

dushat :)

Hellu allihopa kom nyss ur dushen, och ska snart äta något är jätte hungrig!!! aja skriver väl mer senare :) //felicia

Fail :)P

Hejsan faila med att instalera photoshop igår xD Aja just nu sitter jag i soffan med min kusse och ser på någon konstig film. anyway undrar när snön kommer att lägga sig! förra året var det fullt med snö överallt. vad har hänt?! det snöade ju för fullt igåt men det la sig inte, synd. Aja sorry för min låga uppdatering, ska bättre mih ♥

photo shop!

hola! just nu håller jag på att instalera photoshop! Om några minuter kan jag börja exprementera med mina foton! starkt rekomderat! :)
Vad vore värden utan fotoshop??!

Lunch!

hejsan, just nu sitter jag och äter lunch med min kusin, vi tänkte gå på stan men båda är för lata för det, haha ;)
Jag skrev inget igår för min data fick damp, skriver senare /felicia
SNÖ!

Hejsan!

Idag har jag suttit och slappat med emilia hela dagen, vi gick upp vid 2 tiden, och har suttit i soffan sedan dess. Hon gick hem för ett tag sedan, och nu håller vi på att boka olika hotell till thailand. det är inte officielt vart vi ska bo, men snart ;) //felicia

GOTT NYTT ÅR!

Gott nytt år alla mina läsare!! Vi har smält asmycket raketer och smällare idag så mina händer luktar rök.. hehe (misstolk) Aja det har typ varit vilt hela natten, har AS-ont i fötterna har typ dansat i 5-6 timmar. Och är fortfarande inte klar, lägger mig vid 4-5-6 tiden antar jag. iaf när jag såg på alla raketer som flög upp i luften, tänkte jag på vad jag saknar. Det blev thailand ♥ thailand är så himla underbart, allt är billigt, det är varmt fint, och det fins sötsaker överallt! haha skriver mer senare idag!
FUL, men orkade inte leta efter någon ordentlig bild! ♥
RSS 2.0