MY NEW LAMP

Söt va? Ska sätta upp en större svart, lampa i taket också. /Felicia

DANSA KUDORO

 
hejsan , förlåt att jag inte bloggade igår men jag orkade helt enkelt inte. Igår va hela klassen, och många andra klasser, på en gymnasiemässa. Det var superbra, att lära sig om alla linjer om fins. Jag tror nog jag ska gå på NA/NV naturvetenskap, om jag nu kommer in. Annars blir det väl SAM eller EKONOMI. Efter det, gick jag och min kusin till creperiet kl 6 tror jag :). Jag beställde en Crêpe som hetter jordgubbe. På den finns det vitchoklad, jordgubbar, glass och grädde. supergod är den. Efter det hade jag utvecklingsamtal, det gick bättre än vad jag hade trott. yess, Idag har jag tagit det lugn, gått i skolan. Ska äta strax, sen sticka till dansen. /felicia
Kommer ni ihåg den här bilden? det var när jag och min kompis försökte att göra egna Crêpes. Och resultatet blev väldigt bra faktiskt.

10 saker ni kanske inte visste om mig?

eftersom alla andra gör det på sina bloggar, hade jag tänkt att avslöja 10 hemligheter om mig sjäv. eller hemligheter är ju att ta i, menar saker ni inte visste om mig.
1. När jag var mindre, brukade jag somna bättre, om jag kollade på zombiespel innan jag gick och la mig. :S
 
2. Mina 3 favoritfärger: Orange, Rosa och Lila, är bara mina favoritfärger pga alla mina The hunger games böcker har dom färgerna ;)
 
3. Jag har aldrig smakat chailatte.. vad är det? :S
 
4.  Jag brukar alltid vara hungrig hela tiden. Även om jag äter som en gris, blir jag hungrig typ 10 min efter.
 
5. Jag vill bli doktor, eller Dansare.
 
6.  Min Bästa vän heter Lisa.
 
7. Min favoritdag är fredag, eller lördag.
 
8. Jag är ''kär'' i Josh Hutcherson (peeta i The hunger games)
 
9. Jag är också kär i en som går i min skola. Vem tänker jag inte säga.
 
10. jag älskar min farmors kyckling gryta.
 
 

FAVORITE SMELLS.

Det var en som komenterade för länge sen, och frågade om jag kunde visa upp mina favorit parfymer. Jag tänkte göra det, men jag har glömt bort det helt. Kom på det när jag satt och bläddrade bland alla fina komentarer. Så här kommer några favoriter. Dom flesta är söta och luktar godis. ♥

OWLS AND DIAMONDS

här kommer bara en random bild som jag hitta i mitt fotoalbum.
 

This girl is on fire.

bokstavligen this girl is on fire. jag och min kompis lekte lite med elden, det blev skitfina bilder, men samtidigt var det farligt.

The power of a kitten.

min kusin har skaffat värdens sötaste, keligaste kattunge som jag sett på länge. hon döppte den till kiwi, so cute.skulle också vilja ha en fluffig liten busig katt, men pappa är allergisk. :(
 

school

idag, har det varit en lugn och tyst dag i skolan idag. och iskallt dessutom. jag frös ansiktet av mig på vägen hem, så jag fick cykla lite extra snabbare, för att komma hem snabbt. så nu sitter jag invirvad i en stoor filt och dricker varmchoklad, det är det bästa när man är kall. iaf lovade att visa vad för tröjor jag fick igår, så här kommer dom. det är ett par skinnbyxor också, men jag fick ingen bra bild på dom. dom kommer säkert upp någon gång i bloggen iaf.
skriver senare, ha det bra så länge /felicia
 

~ summer times ~

gillar ni att jag har ändrat redigeringen i mina bilder? jag kör med en blå ton nu! :)

shine bright like a diamond.

hejhej, förlåt att jag inte skrivit på ett tag. men jag har varit i mitt sommarhus, från torsdag tills idag, och där fins det ju inget internet. men iaf, idag har mamma kommit hem, och min kusin kom till oss, så jag har fått ett par super fina lackjeans med dragskedjor som fickor eller vad man säger. och 3 tröjor. sååå fina. jag kan lägga upp dom imorrn. och så lägger jag upp lite mer bilder ifrån måndags, och lite andra random bilder.

filmdag

idag, har jag varit med Bella hela dagen. vi tog först en massa kort, sen bakade vi kladdkaka, och sen spelade vi, och såg på film, en lugn och mysig dag. :)

Inspiration

Slapp-söndag

Som ni alla vet, är jag väldigt slapp på söndagar. Så jag tänkte spela spel, se på tv, äta godis, slappa, se på film och mysa. Så brukar mina söndagar se ut. Nu låter det som om jag är väldigt väldigt lat. Men jag är lat på söndagar. Jag tror nog dom flesta är det ;). Ska visa lite kläder jag "köpt" med. Alltså min kusin är i Stockholm, så hon har köpt lite kläder till mig!

Dagens quote

Don't Wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect.

Dagens färg

Roooosa. |
Jag i platt hår. V

Stan

Tänkte dra till stan, med en kompis om cirka 10 min. Vi ska äta, och jag ska kanske köpa en tröja som jag spanat in, ganska länge.

Fredag: dagens film

den bästa filmen någonsin.
 

GRAJS

tänkte lägga upp ett litet shema eller vad man säger?
måndag: dagens låt
tisdag: en cool outfit
onsdag: dagens outfit
torsdag: dagens heting (fast josh hutcherson är hetast av alla. slut. )
fredag: dagens film
lördag: dagens färg
söndag: dagens quote
tänkte göra så här varge vecka!
 

silhouettes

har verkligen fasnat på den här låten. fast videon is creeping me out.
 

Weird feelingzzz

Hejsan, har blivit väldigt slö på att blogga tycker jag. Jag hoppas att det kommer att ändras. Igår, fyllde Lisa år, och jag drog hem till henne en liten stund. hon fick ett bästis halsband gjort av Kenza av mig. Det jag inte visste var att det stog k-k, på baksidan. Och vi ba whaaaaaat, och skrattande en hel del, Fin dag. Idag ska jag plugga som ett djur! Jag har NO-prov imorrn, och jag måste få godkänt, annars är det kört. Ska börja plugga om 20 min, för jag vill sova lite först. Är så jä*** trött, så jag somna typ i skolan idag, nej, men nästan. Och så fick jag just dance 4 igår!!! Åh vad jag längtat, det är massa nya och bra låtar. Typ, beaty and a beat, call me maybe, rocklobster, final countdown, part of me, disturbia osv. Fun!

Sometimes I feel like when I need someone, nobody cares.

Min nya bästis.

Mina hörlurar, finns där för mig när ingen annan gör det. Det kanske låter konstigt, men mina sår läker när jag lyssnar på musik. Då blir hela min värld bättre. Och när jag tar av mig hörlurarna, kommer jag tillbaka till den grymma och gråa värden jag lever i.

Äntligen

Äntligen har dom kommit! Hörlurarna som jag längtat efter

My weekend

Förlåt att jag inte skrivit på några dagar, men jag haft en liten bloggpause. Så jag tänker skriva vad som hänt. I lördags bowla jag med några kompisar, som jag skrev om. Jag kom sist, lol. Haha men det var kul iaf. Sen gick vi till en resturang och åt, och sen sov en kompis över hemma hos mig. Igår, åt jag på crêperiet och gick på bio, och såg Ted! Den var skitrolig, haha. Just nu är jag med en kompis. Ska snart hämta hörlurarna som jag beställt, awesome. Föresten, När jag sätter upp mitt hår i en tofs, ser det rätt roligt ut, haha bild nedanför.

Bowling

Snart blir det bowling! En halvtimme ska vi dra typ. Just nu ser jag på fear-factor, och äter mat. Inte det bästa programmet att se på när man äter x( aja skriver mer efter bowlingen!

My hole day.

Förlåt att jag inte har skrivit något idag. Men jag har varit upptagen och haft sjukt roligt. Efter skolan cykla Bella och jag hem till mig, såg på en skräckfilm. Och sen hyrde vi film, haha det blev ganska många filmer. Och sen dansa, vi just dance 3, i typ 2 timmar. Sjukt kul iaf. Sen mer film! Haha. Kust nu är kl 11, och jag är sjukt trött. På vardagar när kl är 11, så är jag väldigt pigg. Men på lediga dagar, blir jag trött när kl är 10. Hahahaha ;) imorgon ska jag iaf dra och bowla med några kompisar. I'm a ninja, so i'm tha prow.

Blä

Alltså, jag kan fortfarande inte ändra headern pga tekniska problem.. Lite taskigt av blogg.se. Aja ikväll har jag bara myst lite, sett på film, och tagit det chill. På dansen gick det bra, men dansen som vi dansar, är sjukt seg. Eller det är direkt inte hiphop, mer balett/samba. LOL. Sen har jag beställt ett par super fina hörlurar också. Och just dance 4, alltid lika kul. Aa ha det bäst. <3

☆ DANCE LIKE A STAR ☆

Hej! Kom hem från skolan för 1 timme sen kanske? Aa, iaf i skolan har vi tagit porträtt foto, det fick väl ganska bra. Eller jag hoppas det iaf! Det brukar alltid hända att om jag är ful på klassfotot, blir jag fin på porträtt, eller tvärtom. Jag va ful det här året i skolkatalogen, så man hoppas att man blir fin nu då. Halv 7 blir det dans, och kl 8 blir det true blood och skräpmat. Whoop.

Gyllene bågen

Haha, fin rubrik! Känner ni igen meningen? Den finns på varenda ostbåge påse. Iaf, tänkte att ni kanske skulle vilja veta, vad jag har för favoritgodis/snacks. Det är ostbågar och dumle original, fazer.

Home cute home

Äntligen hemma, från en lång dag från skolan. I skolan har det inte hänt något speciellt, vi har gjort en supergod kyckling gryta på hemkunskapen idag, bara. Men vi har också en massa läxor och prov den här veckan. Blä.. Vi har spanska, svenska och matte. 30 uppgifter i matte, svenskaprov, och glosor i spanska.. Aja, skriver ikväll! Ha det bäst!

Inspiration

Det var länge sen, jag la upp några inspiration-bilder! Så här kommer några. Ikväll, har jag sett på en ganska udda men bra skräckfilm. Den var väldigt konstig. Haha? Imorrn, ska jag på stan, med mamma, för att köpa kläder mm. Användbara grejer, som lösnaglar, body scrub, hudkräm, kofta. Alltså jag har ingen snygg kofta! Ingen, ska nog köpa en super snygg svart stickad kofta från bikbok. Nu ska jag lägga mig, har varit väldigt väldigt lat, nu för tiden. Dags att ändra det.

Åh love My bed

En grej som jag bara älskar är min säng. Så mjuk. Haha, just nu äter jag nudlar, eftersom jag är utsvulten. Inte så konstigt när man inte ätit frukost eller lunch.. Ska skriver senare, hej!

Dark shadows

På crêperiet var det goda crêpes som vanligt! Den här gången valde jag Gino. På crêpen fans det kiwi, jordgubb, banan, vit choklad, glass, grädde, rostad kokos m.m. Nu ska vi se dark shadows, med Johnny Depp, en av mina favoritskådespelare!

Crêperiet

Snart drar jag till crêpan igen! Haha, mums. Idag har jag varit med kusse. Köpt presenter till henne, och hon till mig. Fick en super fin tröja, av henne! Bild på den nedanför. Aja skriver senare, hej!

Kompis

Hellu, idag har jag varit med Emma. Vi satt mest och prata osv. Men hon har dragit hem nu. :( alltså känner typ 10 emmor. Haha! Ikväll ska jag spela, och se på solsidan. Vad jag har längtat efter det programmet alltså!

Burgers

På söndagar, är det fettisdag. Då ska man äta vad man vill! Man ska slappa och se på film. Hehe, eller det är iaf vad jag brukar göra på söndagar. Vad brukar ni göra, mina läsare?

Yesterday

hej!! förlåt att jag inte skrev något igår kväll, men jag var så trött, iaf maja kunde inte komma, så det var bara lisa och jag som hade en liten ''tjejkväll'' först gick vi till ica och handlade fika, alltså muffins osv. sen satt vi oss på ringmuren och åt. det var super mysigt. men det slutade med att all vår fika hamnade på marken.. hahahaha. ;) sen gick vi och tog kort. sen efter det drog vi hem till lisa och åt tacos. supermysigt. sen drog vi till crêperiet och åt crêpes. idag har jag bowlat och spelat lazertag med linus och kusse, jag kom 1a i lazertagen och 2a i bowlingen. whoop. och så har jag spelat en massa tvspel som residens evil och mariokart. skriver mer imorrn, hej!
fast det här är ett gammalt foto, när kusse och jag gjorde egna crêpes! mums
hahahhahahahhhaha.

Tjejkväll

Ikväll Äre tjejkväll! Ska va med Maja och Lisa! Ska dra på stan med Lisa strax, och sen möter vi upp Maja senare! Kul ska det bli. Skriver sen, hej. :)

STÖRD

blogg.se fungerar ju inte nu! dom har ändrat alting! bara för det har jag ingen header längre.. kul.

The Hunger Games.

dans.

hellu, ikväll har jag dansat i 2 timmar. balett. just nu äter jag en massa med nudlor och grönsaker, är vrålhungrig! just nu ser jag på avsmitt 500 av the simpsons! bye.

Venedig

sjukt fin stad. sjukt mycket folk. sjukt god mat.  ♥

blue tone

vad tycker ni om den blå tonen jag fixat ihop?
 

Chocolate

Hellu, pappa och mamma kom hem från bryssel för cirka en timme! Och hem kom dom med massor med choklad, och en fin skjorta utan ärmar med pärlor på, eller mini nitar eller vad det heter. Den var jätte fin iaf! Nu ska jag lägga mig, god natt.

Opsi

God natt allihopa, det blev lite sent, har suttit uppe och bakat crêpes och fixat med bilder osv. Kul, men nu är jag så trött, så jag somnar nog Vilken sekund som helst.. Och föresten här är en bild på kängorna jag köpte för ett par dagar sedan.

more photos.

här kommer fler bilder från idag!

L.O.V.E

hejsan! idag har jag gått på stan, och sen efter det har jag blivit fotograferad! alltid lika kul varge gång. kan visa er 2 bilder från fotograferingen, eftersom min data har fått damp, så jag kan inte ladda upp fler bilder. men dom kommer upp strax! //felicia
RSS 2.0