Dagens outfit

Lite bilder

några bilder som jag tog för några dar sedan!

Black n White

Hellou! snart ska jag möta upp mig kusin och, vi hade tänkt dra till creperiet, eller så ska vi bara ha någon mysig picknick någonstans!

Slutat

Slutade typ för en timme sedan, för att vi skulle orientera och sedan fick vi sluta! Asskönt! Vi fick ihop 17 stationer av 20! Så jag och Johanna är nöjda! (Johanna var den jag sprang med) just nu är jag så sugen på skräpmat och godis! Seriöst. Så jag får dra och köpa pizza eller något..

Foki

OMG!! Har aldrig varit med om att en sådan stor bloggare som Foki har svarat på en av mina frågor!! Ja menar OMG!!

185 dagar

185 dagar kvar! Kan inte fatta det! Åh vad jag längtar. Om ni undrar vad jag pratar om, så är det premiären till catching fire!!! Om ni undrar vilken film det är, så är det uppföljaren till filmen The Hunger Games!

Varmt

Ist för att vi ska få någon vår, har vi fått sommar direkt! Seriöst jag tror det var 30 grader idag?! Svinvarmt var det iaf! Så jag gick och köpte massa glass efter skolan. Tror det är dags att plocka fram shortsen imorrn. Många har redan börjat med shorts, men jag har bara haft shorts 2 gånger iår! När jag tog mitt första dopp, och när jag skulle på picknick med mina kompisar!

OMG

Kan inte fatta att jag fick ett B på spanskaprovet!! OMG! det har gått så j'vla bra dom senaste veckorna! har typ fått C-B på allt!! wiieee vad glad jag är! trodde verkligen inte att jag skulle få ett B! så sjuuuuukt glad!

Han

Är bäst

Varmt

Idag har nog varit den varmaste dagen på året! minst 25 grader! så jag varit med Rebecca! :)

Yesterday

Färska bilder bara för er!
RSS 2.0