My first guitarr

Jag har äntligen fått min alldeles egen gitarr. Den är fantastisk. Det är ingen speciell gitarr, men den är fin precis som den är. Alltså om jag fortsätter med gitarr, kanske jag kommer att köpa en dyrare modell. Men min första gitarr kommer alltid att va min favorit. Bilder kommer imorgon. för jag har inte tid att lägga ut dom idag, för ni vill väl inte ha tråkiga mobilbilder väl? :) föresten så här såg min maträtt ut på hemkunskapen och! ;)

Luckiest girl on the planet

Hejhej, har haft hemkunskaps prov som jag berättade om igår. Det gick väl helt okej, Jag hoppas det iaf. Det enda problemet va att jag inte fick ha några nötter i wooken, vilket är en av dom viktigast ingredienser i maträtten. Så det smakade inte likadant som jag är van vid, men det var gott i alla fall. Sen har klassen bestämt att vi ska stå och sälja kakor på Adelsgatan nu på söndag! Så kom jätte gärna. Men Jag kan tyvärr inte va med.. :( jag fyller år, och ska typ ha en "fest" eller vad man säger. Men jag ska bidra till bakningen! Snart ska pappa och jag till musikaffären och köpa en gitarr! Ååååååhh är så taggad, har alltid velat ha en alldeles egen gitarr! /Felicia

LITTLE BLACK TATOO'S

MAAAAAAAT

Gud vad god mat jag gjorde! Är ju värsta mästerkocken.. Haha nej, visst var det super gott, men mamma hjälpte mig. Jag hoppas bara ett det blir lika gott i morgon. Håll tummarna för mig. :) nu ska jag borsta tänderna och sen lägga mig. ( intressant.. Jag vet ) ;) /Felicia
Om ni undrar vad det är jag ska göra, så är det en thailändsk rätt som heter Pad Thai. Bild under.

Portkod 1321

Hejhej! Nu har slutet av "säsongen" kommit. Alltså jag pratar om online programmet portkod 1321. En sjukt bra serie som handlar om Agnes och Steff. Men nu är det slut. Hoppas att dom gör en fortsättning, det skulle jag uppskatta. Nu ska jag laga mat, eftersom jag har prov imorgon på hemkunskapen. så jag kommer att laga rätten nu så att jag är säker på vad jag gör.
Här kommer lite bilder från portkod 1321

Hiss och Diss

Det var länge sen jag gjorde någon hiss och Diss.
Så här får ni en!
nr 1: hiss : en blogg som jag hissar är www.werun.se/hofh/ det är bara för att hon har sjukt bra stil, hon har bra pepp, insperar en sjukt mycket. Och dessutom är hon sjukt söt! Så gå in och kolla på henns blogg! Då får ni en kaka. :)
nr 2: hiss: Snooki har fått ett barn!
Ni kanske tycker att jag är konstig om jag tycker att det är bra. Men det är väl klart att det är bra. Alla måste skaffa ett barn någon gång i livet, alltså om man vill. Och nu kan hon skärpa sig och skaffa ett klokt liv med en familj. :)

nr 3:Diss: dåligt väder! Jag hatar dålig väder. Visst ibland kan det va mysigt, att sitta inne med en kopp te och mysa framför brasan. men om det är flera dagar i streck blir man lite uttråkad.
Nr 4: Diss: förskyldning. Det är ett av det jobbigaste som finns. Sitta och snyta sig hela dagen är inte så kul.

Ni behöver absolut inte tycka vad jag tycker. Ni får tycka precis hur ni vill. /Felicia

BAJS

Jag hade extra träning i dans idag, och vi ska ha en uppvisning och jag har varit borta så himla mycket, så jag kan Typ bara 75 % av dansen. Hehe. Ja och jag tänkte dra till dansen, även fast jag är sjuk. Så jag tänkte vila lite innan jag drog till dansen, så jag satt på alarmet på mobilen, och alarmet funkade inte!!! Så jag vakna när dansen var över. Så trött va jag.. Tänker aldrig lite på min mobil längre. Dumma mobil! /Felicia
Fördelen med att va sjuk är att man kan se på The Hunger Games hela dagen lång!

WENT HOME

Hejsan allihopa. Jag gick hem för en halvtimme sedan, för att jag inte mådde så jätte bra. Nu ska jag dricka te och vila en massa. Både Linus och jag är sjuka. Det kan va skönt att ha någon att va sjuk med, så man inte är helt själv. Då blir man så uttråkad. Skriver senare. /Felicia
Vill ha en sån mössa :(

GAMEPLAYING

hejhej, tyckte det var länge sen jag spelade, så nu sitter jag med min bror och spelar lite. bra tidsfördriv. ;) Det har varit supermörkt idag! kl är typ 4, och det ser ut att va natt! nej, ush är inte sugen på dålgit väder. vill ha sol och värme. eller nej, just nu vill jag har snö, så att jag kan åka pulka! haha, dagens outfit kommer sen! /felicia
SOMMAR ♥
 

KIWI

 

MY FAVORITE RINGS

här kommer 2 bilder på mina favoritringar ♥

O'learys

Hejhej, jag ber om ursäkt för min låga uppdatering! Men iaf, Igår va jag på O'learys med familjen och några kompisar. Och det var super mysigt, med god mat. Efter det gick vi till Amarillo, för att äta efterrätt. Det var också super gott. Efter det dansa och sjöng, Emilia och jag. Det var en rolig kväll. Idag har jag bara sovit typ, haha ;)

Chao Bella

Hejsan allihopa! Idag har det varit skolan som vanligt. Vi hade svenska prov, och jag tror det gick bra? Haha, efter det gick jag hem till Bella, och hade jätte kul! Och nyss har jag varit på dansen, vi fick dansa freestyle idag, så det var kul och annurlunda! Nu ska jag se på true blood!

Onsdags mys

HOME

Har nyss kommit hem, och just nu äter jag! Har typ inte ätit på hela dagen Känns det som?. Iaf jag stog typ och prata med en kompis i 2 timmar utomhus! Så jag frös som bara den, nu är det lite bättre, sitter invirad i en filt och, bara ser på tv. Imorgon är jag ledig! Wiiie, outfit bilder kommer upp sen!
Cupcakes

STYLE BY FELICIA

gjort dom här outfitsen själv. villken outfit är bäst? :)

OUTFITS

villken outfit tycker du är bäst?

dagens outfit

Skjorta utan armar-amstersdam/jeans-jc/kofta-bikbok

Ny header

ni kanske har märkt att jag har skaffat en ny header! är faktikst väldigt nöjd med den. just nu äter jag, och ska snart göra den dumma matteläxan. skriver om jag överlevt sen. /felicia

Dipdye

dagen jag färgade dipdye i mitt hår, eller vad man säger? var det en som fråga om jag kunde lägga upp en klok bild på dipdyen. klok bild? jag lägger upp en bild, och då får ni säga om den är klok eller ej? ;)
 

Makeup

hejsan allihop! kom hem för 40 minuter sedan kanske? vi fick sluta tidigare pga att vår lärare skulle ha ett möte. så egentligen skulle jag var kvar i skolan vid det här laget! :) skönt att få sluta skolan tidigare någon dag. ännu skönare är att va ledig, och det är just vad vi ska va på onsdag. yippie. iaf, hur kommer lite make-up bilder, som jag egentligen tänkte lägga upp igår, men han inte.
jag kan lägga upp ''steg för steg bilder'' om ni vill?

Late

Hejsan. Jag vet att det är en aning sent, och att jag ska till skolan imorgon. Meeeeeeen, jag fastnade med att kolla på teens react. Typiskt mig. Iaf, har precis gjort klart outfiten till imorrn, och efter det här inlägget ska jag dyka ner i min säng. Är så jätte trött just nu. Tycker ni att jag ska börja med dagens outfit?

Long hair

Animal Planet

Hejhej! Vakna för en timme sen ungefär. Det är ju trots allt söndag. Imorgon är det måndag.. Hatar måndagar! Haha, just nu ser jag på animal planet, ska snart dra till en kompis. /Felicia

Fashion

SUNSET

tog några bilder typ kl 7 på morgonen här om dan. det var en sån vacker himmel, så jag var tvungen att ta några bilder, haha.

New t-shirt

pappis har kommit hem från Köpenhamn, och jag fick en jätte fin tröja av honom. :D åh vad jag saknat honom!

EPIC END

Har nyss sett Breaking Dawn part 2!!! Jag höll på att svimma. Det är det enda jag säger.

No makeup

Har nyss duschat, och just nu myser jag i pjamasen och ser på tv! På dansen gick det bra, men nu är jag väldigt trött, och jag är skitsugen på choklad! Få gå och kolla i köket om jag har det. ;)
/Felicia
En bild på lilla mig utan smink!

Dance

Hejsan! Åkt skridskor i skolan idag, det gjorde väldigt ont i fötterna i början, men det blev bättre efter ett tag. Ramla 4 eller 5 gånger, haha. Snart drar jag till dansen, eller typ om 3 timmar. /Felicia
På en av bilderna ser jag helt cp ut, för jag höll på att ramla XD

BÄST

den bästa låten.
 

Top of the world

 
bra låt, konstig musikvideo ♥ haha ;)

Bronz

här kommer lite mer bilder från min sminkning!

ME

lilla jag

Bronzing eyes

Har prövat på en ny slags sminkning! Som jag nog kommer ha mycket fram över. Det är en guld/bronz sminkning, som framhäver ögonen!
Till vänster har jag gjort den nya sminkningen, och till höger är min vanliga!

Skridskor

Hejhej! Snart sticker jag till stan och köper nya skridskor. Vet Inte riktigt om jag ska ta dom vita eller silvriga? Dom silvriga har inlägg och är lite dyrare. Ingen aning vad jag ska ta? Haha kommer på det i affären! :? /Felicia

Fashion is My passion

I lördags


 det var lite bilder från lördags. när jag om min familj var på Etage och på ett cafe.

Recept

Här kommer ett recept på min ansiktsmask, som är gjord med honung och youhurt.

Innehåll:
1 msk honung
1 msk naturell yougurt
så här gör man:
blanda ihop innehållet, och låt masken va på i 20 minuter!

Spa-kväll

har nyss haft mitt eget lilla spa. det var så mysigt att jag nästan somnade. lugn musik kombination med varmt vatten = sömn. men vattnet var lite för varmt i början. men det blev bra. här kommer lite bilder från min spakväll!

Jul

Åh vad jag längtar efter julen! Att få hänga upp julkulorna på granen, baka pepparkakor, dekorera, maten, familjen och glädjen. Det är det jag saknar. Det har ju knappast varit så mycket glädje i mig på sistone. Har varit så sur idag på skolan! Så jag var typ tyst i 1 timme. villket inte var likt mig, som pratar konstant. Haha, men det blir säkert bättre imorgon. Yes, nu blir det att hoppa ner i badkaret och bada i 111 timmar. Är så trött och behöver en mini spa kväll! /Felicia :*

Spa

Hade tänkt ha en spa kväll ikväll! Med scrub, ansiktsmask, gurkor, haha, ljus, musik, badkar. Så det blir super mysigt!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3194901/images/2012/pic_50a11e33ddf2b34fb8000358.jpg" class="image">

Space

Fin ett fel

Fin ett fel med mina klumpiga tår! Jag ska alltid slå mig!

Pretty girls

Här kommer en bomb av låtar som jag gillar! Och som ni säkert också gillar ;)
Pretty Girls - feat Travie McCoy / Iyas
Top of the world / the catarcs
Change your life / far East movement
Champion feat. Chris Brown -explicit version / chipmunk
1,000 ships / Rachel platten
Loud music / Michelle branch
Hit the lights -explicit version / Jay Sean
The other side - feat Cee lo Green and B.o.B /bruno mars
Anything could happen /ellie Goulding
Party all night (sleep all day) /Sean Kingston
lighters / bad meets evil

/Felicia

Chocolate pudding

Skulle egentligen dra till kyrkan, men det blev inte av, för jag skulle till farmor och farfar! Men det gör inget! Nu blir det chokladpudding! ;)

Crazy

Bjuder lite på mig själv! Hehe ;)

Etage

Nu drar jag till etage med familjen, bilder kommer upp snart! /Felicia

Shopping

Skulle visa vad jag shoppade i torsdags, tror jag det va? Orkade inte ta kort på allt, så jag tar lite kort från bikboks hemsida, hehe ;)

This must be the good life

Dans, Värk och true blood

Kom hem från dansen, för en timme sen kanske? Nu har jag liter verk i axlarna, och ser på true blood /felicia

Träning

Hejhej! Idag har jag vart i skolan som vanligt, det har varit rätt lugn hela dagen, vi hade en rolig teater ist för matten, så det var ju bra! Och så har vi haft slöjd, och det är ju kul som vanligt. Kan inte fatta att det är fredag redan!! Efter skolan gick jag på stan och shoppade, kan lägga upp bilder sen. Och efter det tränade jag på att sjunga med Gabriella och Johanna! Och Bella vad med också ;) dom har nyss gått hem, så om en halvtimme blir det dans, efter det blire true blood! Föresten smakade för första gången på en macwrap på McDonalds idag! Och den var inte så god som jag trodde, men god var den. /Felicia

Good

Såg nyss klart på skyfall, alltså den nya james Bond om ni undrar? ;) den var superbra, men jag trodde ej att den skulle sluta som den gjorde? Haha. Ska väl se på tv resten av kvällen, och sen går jag väl och lägger mig. Slappt men bra :)

Hem, snart Skyfall!

Hej kom hem för en halvtimme sedan, och fick reda på att vi ska se på skyfall kl 6 hela familjen! Det är ju jättekul, men allting jag skulle göra idag är vid samma tid! Kl 6 alltså.. Kyrkan var kl 6, dansen är kl 6, och filmen är kl 6! Haha ;) Men jag var tvungen att välja filmen pga pappa hade typ redan bokat, så vad ska man göra? Men jag hade endå tänkt att välja filmen, hehe /Felicia

Aktiv?

Vet faktiskt Inte varför jag har varit väldigt aktiv på bloggen dom senaste dagarna. Min lust att blogga har kommit tillbaks, så det är ju superbra! :) förut kanske jag skrev ett inlägg per dag, eller ett inlägg varannan dag. Men nu är det typ 5 inlägg per dag!
Iaf tänkte berätta lite fakta om mig.
1. Favoritmat: hummer med ost/ potatismos/ farmors kycklingryta
2. Favoritlåt just nu: he wont go, silhouettes, closer, i cry osv.
3. Favoritgodis/snacks: choklad!! Och ostbågar!
4. Favoritfilm: det vet nog alla!!! THE HUNGER GAMES, är helt besatt i den filmen alltså!
5. Favoritartist: Adele
6. Favoritskådespelare: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson!!!!! = katniss och peeta!
7. Favoritklädesplagg i din garderob: jag älskar min BAD tröja, och min nya tröja som jag la ut igår! Men bara för tillfället man kanske ändrat sig?
8. Favoritmånad: december, oktober, juni, juli, augusti.
9. Favorit årstid: jag gillar alla årstider lika mycket! Alla är härliga på sitt eget sätt!
10. Uppsatt eller nedsläppt?: både och!
/Felicia

Onyttig men samtidigt nyttig.

Varm choklad med äpplen. Man måste ju tänka på vitaminerna också! Ska sova strax, god natt. :)

DUSH, VARM CHOKLAD, BRASA, SOVA

Träningen på gymet var superskönt, och uppfriskande! Nu åker jag hem, tar en dush, dricker lite varm choklad framför brasan och går sedan och lägger mig. Låter som en mysig tisdagskväll tycker jag. Föresten det var tomt på gymmet precis som jag hoppats! ;) /Felicia

PERFECT TRAINING OUTFIT

Hej! Perfekt outfit för mig när jag drar till gymmet! Slappa byxor och en tshirt. När alla andra går overdressed med sina specialdesignade byxor, gillar jag att ha det slappt!

Happy birthday

Jag fyller år om 26 dagar. Så jag har redan börjat planera vad jag önskar mig! Här kommer några bilder på lite kläder som jag önskar mig :) hihi
Kanske lite tjocktröjor också, har ont om dom ;) /Felicia

Träna?

Hejhej! Ska äta snabbt, sen blir det träning? Gillar att va på gymmet sent, för då kan man va själv och koncentrera sig på träning ist för att fixa med håret ;) haha inte för att jag brukar göra det, men det var bara ett exempel. /Felicia

SUPERPOWER

Hejsan! I skolan hände inget speciellt, det som var roligast var nog slöjden. Vi ritade bilder på tavlan efter alla låtar på radion tex om det va "no air" ritade vi en gubbe som inte kunde andas. Haha. Och dansade runt lite. Fast vi jobbade såklart också. Sen kanske jag ska sjunga på Höstrocken. Men det är inte riktigt klart.. ;) men jag ska såklart inte sjunga själv, det vore lite pinsamt. Hehe. /felicia

Inredning

råka publicera inlägget innan det var klat :S iaf här kommer en bild!

ny inredning

har gjort om mitt rum lite gran. vill ni se? har satt upp bokstäver lite tavlor osv. ni kan få se mer sen.

new top

hejhej! idag har det varit en lång dag. men det är så måndagar är. långa och tråkiga. fast ibland kan dom ju va lite roliga. hehe. efter skolan drog Bella och jag till stan. Bella köpte en tidning, om justin bieber såklart! ;) och jag köpte en ny top (såklart) haha. efter det drog jag hem, och övade på min röst lite grann. hittade en tjej som hade sjukt likt röst som jag. kommer dock inte ihåg vad hon heter, men jag kan kolla upp det. iaf här kommer några bilder på toppen.

Trött

Är så trött idag! Vill inte gå till skolan imorgon. Jag hatar måndagar.. Helgen har inte ens börjat (känns det som) och nu slutar den redan. :( kan iaf nöja mig lite med att jag fyller år om mindre än en månad!! Yay. Just nu ser jag på solsidan och tar det lugnt. /Felicia

En bomb av inspiration

FRIDAY AND TODAY.

glömde att skriva igår, så nu tänkte jag skriva vad jag gjorde igår och vad jag gjort idag! igår gick jag på stan med mamma och min kusin. och vi köpte massor med grejer till mitt rum. som stora vita bokstäver, tavlor, osv. efter det såg jag och min kusin på paranormal activity 4 på bio. så satans läskigt. det var ett dåligt slut tyckte jag, men jag ska inte avslöja något ;) idag har jag varit i kyrkan från kl 3-7. det gick snabbt, och det var kul. på onsdag blire kyrka igen, och på lördag och söndag. ganska tätt just nu ;) just nu sitter jag och spelar minecraft med linus och hans kompisar ;) /felicia
miss summer </3
 

Halloweennails

Gjort mina naglar lite halloween aktiga! Hiss eller diss?

OMG

Gissa vilken plats jag kom på i karaoken? Jag kom 2a!! Är suuuperhaaaapppyy! Om jag ska va helt ärlig, trodde jag faktiskt att jag skulle va en av dom sista. Jag tycker inte alls att jag sjunger så jätte bra?.. Haha, Men det var iaf jätte kul att man kom 2a! Jag blev lite chockad faktiskt. Haha, om ni undrar vilken låt jag sjöng, så var det everybody med Ingrid. Snart ska jag gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon eftersom jag ska fixa mig. Ska nämligen vara djävul och Bella ska va en ängel. Vi har någon Halloween-dag så alla måste typ klä ut sig. Aja byye! :* /Felicia

RSS 2.0