Meatballs

Det var skitäcklig mat i skolan! Det var typ grå/rosa korv bitar med äckliga ärtor... USH!!!! Så efter skolan gick jag hem och gjorde en god sandwitch mums! Inget mer att säga ska måla naglarna.

Kvällspromenad, nu ett bad!

Hejsan har tagit min kvällspromenad och det var jätte skönt och uppfriskande! Nu blir det ett varmt och skönt bad! Med doftljus ansiktsmask bodyscrub, och jordgubbar doppat i choklad! Sen en hårinpackning efter blir det manikyr! Det är typ allt man kan önska sig en måndagskväll! Bye!

Fish n chips

Hejsan alla underbara läsare! Vet inte riktigt varför jag skrev fish n chips som rubrik..? Men jag ska faktiskt äta fisk snart, men inte pommes frittes.. Hahahaha fa* vad ointressant jag är! Okej jag ska inte tråka ut er med mitt babbel, så ha det bäst då! Ps tröjan jag har på bilden var den jag skrev om igår som kom från bilbok!!!

Instagram!

Hejsan! Ville bara säga nu när jag har fått en iPhone, har jag skaffat instagram! Det är rätt många kända som har det! Tex kenza, kissie, foki och danny. Det är så klart flera som har det! Och dom flesta av mina kompisar med! Ni vet säkert redan att det finns! Men ville bara tipsa lite om det!! Just nu ser Jag på toast, Ska snart äter sen en powerwalk! Skriver kanske senare!

Nytt från Gina!

Hellu! Har nyss köpt 3 tröjor/ toppar från Gina tricot och en från bilbok som jag visar senare! Jätte nöjd med plaggen och kommer ha en i morrn!

Grattis kenza!

Ojojoj! För några dagar sedan fyllde kissie år nu fyller kenza år! Hon fyller nämligen 21ett stort grattis till en av mina favoritbloggare!!

Trååååkigaste dagen i hela mitt liiiv!

Hejsan just nu kan ingen ha det tråkigare än mig! Detta är den tråkigaste dagen i mitt liv! Det finns inget på tv ingen är hemma. Alla kompisar är upptagna! Jag är trött vill till stockholm och shoppa! Kan det bli värre?! Och bara för att jag skriver så kommer det säkert bli värre... Damn! Hoppas ni har det mycket bättre än mig som ligger i soffan och lider. Haha det var det jag tänkte säga. Ska snart se på rean steel. Eller vad den heter. Ha det bäst! <3

HaHaha så jävla rolig bild!! <3

Födelsedaaaag!

Hejsan alla underbara! Lovade att lägga upp bilder från torsdag. Men jag tog inte så himla mycket bilder! Aja igår sov jag över med en kompis, vi såg på film och dansa och sjöng typ hela natten, Haha just nu är jag ensam och tittar på tv helt forever alone. Ska kanske Smsa någon kompis och fråga om dom vill hitta på något??! Det är ju typ runt 15 grader ute! Såå shortsen fram nuuuuu!!!! Haha är typ överlycklig för att det äntligen äntligen börjar bli sommar! Det ska inte va kallt i april!!!!! Punkt slut. Skriver antagligen senare, så ni får ha det bäst. <3 juste i torsdags var jag även med Bella vi gick till glassbaren och tog kort en massor!!

Sleeps like a baby.

Hejsan alla underbara! Vill verkligen sova ut. Så därför längtar jag till helgen villket jag nästan alltid gör. Haha längtar även till den 26 april för då kommer HM's nya kollektion med sådant här indianmönster fett snyggt!!!!! Ska köpa en topp ett par shorts en väska därifrån! Och jackan såklart!! Sjukt jävla cpsnyggt! Är det bara jag som tycker det?! <3

Fira!

Hellu! Idag ska vi fira Nicholas eftersom han fyllde år igår. Så släkten kommer på besök osv. Tror det blir tårta (c: hahahahahahahhaahhaahha kolla på smileysens näsa.... Fan vilken dålig humor jag har! Aja nytt ämne! Tårta. Jag är så trött på marsipantårta! Är inte ni det! Den är så tråkig fast man bara äter den några gånger per år. men tacos äter man ju varje vecka typ, och jag tröttnar aldrig på det! Men det är kanske för det är så himla gott!! Tummen-upp figur som bara finns på iphone! Juste glömde säga att jag har typ fått en iPhone för en månad sen hur kan glömma att skriva om något sånt??? Haha för jag är knäpp. Love you all! Skriver sen, och det kommer mer bilder! Slänger in en bild på kenza för hon är så jävla awezome! Så bra stil! Tummen-upp.

Fika!

Hejsan allihopa! Idag har jag gått i skolan. Inget speciellt, vi har sett en film som heter Benjamin buttoms! Det handlar om en kille som har en sjukdom. Han föds nämligen gammal. Och blir yngre! Eller han ser gammal ut. Men är inte det. Den är faktiskt bra, för er som inte har sett filmen borde se den. Efter skolan gick jag och fika på waynes coffee med Lisa och min kusin! Beställde en hallonpaj! Gött <3 förresten min bror fyller år idag! Ett stort grattis! Vi ska inte fira honom idag men i morgon. Så det kommer mer bilder i morgon. Ska nu ta en lång dush sen ska jag dra till affären handla blåbär och göra blåbärspaj! <3 :)

Seg.

Hejsan alla glada! Eller är ni ledsna? Just nu väntar jag på att min kompis ska komma, vi ska till afären men hon kommer aldrig så man kan lika gärna blogga! Lägger in en bild på mina fingrar osv! <3

Rökigt dag! Nej seriöst.

Hejsan mina fina läsare! Idag har jag inte varit i skolan utan, räfsat ett jätte fint änge med klassen. Löven som vi rafsade upp va i högar över allt. Och vi elda upp alla högar. Och Gud vad mycket rök det kom. Man såg ingenting! Sen grilla vi korv och och myste! Jätte rolig dag!

Film!

Hej! Ska försöka skriva mer! Men jag är så slarvig! Man försöker ju leva sitt liv! Haha! Just nu ser jag på film med min kusin. Vi har sett paranoide aktivity 3 och massor av andra filmer! Fett bra! Aja idag har jag inte gjort så jätte mycket hyrt film varit med en kompis, spelat lite sims. Ja det vanliga! Haha okej mitt schema i morrn!

10:00 upp äta frukost! Yoghurt med bär.

10:30 Promenad!!!

11:00 fixa mig, sminka osv!

12:00 gymma!

13:00 hem och duscha , hårinpakning!

14:00 fritid göra vad som helst!

Aja ha det bäst! :)

Barnvakt!

Hellu! Idag är jag barnvakt för min kusin Ebba! Jag har sminkat henne, lite! Jätte gulligt! Okej har inte tid att skriva mer hej!

Awezome day!

Hejsan! Idag har jag varit på stan med Lisa en stund, sen drog vi hem till Lisa för hon skulle städa sitt rum, och jag var bara tvungen att hjälpa till lite, så snäll som jag är! Haha men sen drog jag hem. Just nu ser jag på skräckfilm och myser med familjen! Glad påsk förresten! Lite sent att säga det men iaf! I morgon ska jag kanske va med Lisa och Maja. :) <33

God morgon!!

Helluuu! Vakna vid 11 ungefär, och har inte gjort något speciellt sen dess. Idag ska jag nog träna lite, eller va med någon kompis. Har inget mer och skriva om, så jag får väl skriva senare! /Felicia
Hungergames är den bästa filmen jag sett, ingen film slår den!

RSS 2.0