Photos coming up!

Hej! Sorry att jag inte har skrivit på ett tag! Men jag hade ingen internet när jag var hos farmor och farfar i helgen, men nu är jag hemma. Imorrn, ska jag ta massa kort, dom kommer såklart upp på bloggen! ;) sen har jag gjort värdens snyggaste mobilskal!!! Ett the hunger games skal of course!

New in

Och så har jag köpt ett par super snygga svarta kängor! och väldigt billiga va dom! Gillar känslan när man har hittat en super snygg tröja, som dessutom är billig. Kängorna får ni se imorrn. ska lägga mig nu, så orkar inte gå enda ner till hallen, för att ta kort på ett par skor. Ska god natt. <3

Dance like you never danced before

Kom hem från dansen för en timme sen kanske? Och lagade mat direkt efter det. Nu ser jag på true blood, och tar det lugnt. Har köpt lite kläder idag på H&M, vill ni se? Haha lägger upp Bilder senare idag, eller imorrn.

Crêperiet

I kväll fik jag till crêperiet, och firade kusse. Sen har jag dansat också. Kul, var det! Åt en marängswish crêpe. Så himla gott, men så sjukt mycket mat!

I min sminklåda

Det här är inte allt, men så här ser det ut.

Pjuuu..

Det är karoke imorrn och jag har äntligen valt låt. Nu kan jag slappna av och fokusera på texten. Jag har valt everybody med Ingrid michaelson. Håller tummarna på att det går bra. Är så nervös att jag spricker.. Iaf i skolan idag, hade vi någon grej att alla skulle prata något annat språk än svenska. Men ingen brydde sig typ, och alla prata svenska iaf. Tyckte det var lite synd, för folk hade ju en chans att lära sig att prata engelska osv. Men iaf snart sticker jag till dansen, sen ska jag träna mer på min låt!!

Barnvakt

Idag har det inte hänt så mycket i skolan, det vanliga typ. Gick på stan vid lunch rasten, och såg värdens snyggaste kängor! För bara 300 spänn! Kanske 2 timmar efter när jag slutat skolan och hämtat pengar, fans den bara 1 par kängor kvar!!! Och dom var inte i min storlek. Blev lite assur. Blä. Aja efter va jag med Bella och såg på lol, just nu är jag barnvakt.
Kan så länge visa ett par andra skor jag ska köpa imorrn!

I'm Soo prettiiiiii

Haha, nej men jag blev väldigt nöjd med dipdyen faktiskt!! Hör kommer lite bilder!! Lööööööv it!!

DIPDYE

Kände på att pröva något nytt med mitt hår! Så jag håller på att göra dipdye nu! Och jag är så nervös! Hoppas det blir snyggt. :D bild kommer upp på bloggen senare of course. ;) okej vet att jag är as jäv** ful, på den här bilden men endå!

Xoxo gossipgirl

Movietime

Glömde bort att jag skulle prata engelska. Vad weird jag är.. x) nej men det tänker jag inte göra. Kom hem från skolan för en halvtimme sen ungefär, och just nu äter jag ostbågar och ser på film.. ;) igår va jag med en kompis ett tag, sen såg jag på massa bra filmer, som LOL, och Monte Carlo, osv.

My new nails

Brand new nails! What do you guys think? Tänkte börja prata engelska i min blogg ett tag, bara för kul, och att jag behöver lära mig engelska eller något.

Nailart and candy

Hello, målar naglarna ser på tjejfilmer, och äter godis! Soft fredag. ;) nagel inspiration

I like to be everything you want

Idag, har jag varit med Millan! Vi såg på hungergames, köpte massa godis och sjöng och övade inför min karoke. Men nu har hon gått :( aja ikväll har jag inget att göra! Så jag ska fixa naglarna, leka på ipaden osv.

God natt eller något

Hejsan, fy vad jag sprang på gymmet ikväll. Sprang så mycket att jag blev helt vinglig när jag gick av från rullbandet. Så ska jag hålla på varenda dag! Skönt iaf. Sen köpte jag massa chocolate bars. Dom där med lite kalorier i! Dom är så goda, alltså jag äter vanlig choklad med massa kalorier i hela tiden, men dom här är ju väldigt goda också. Och mättande! Ska nog gå och lägga mig alldeles strax, Är väldigt trött, god natt! Eller något ;)

Tränaaaaaa

Idag, har jag bara suttit och möglat. Trevligt det.. Nej, men ska sticka iväg till gymmet snart. Har bestämt att jag ska bli super snabb till vår eller något. Så nu blir det springa varenda dag! Förutom dagarna jag inte har tid. Blää, hej!

God natt

God natt alla fina. Hoppas ni har haft en super dag idag. Om ni inte har haft det, blir den säkert bättre imorrn. ;* Sov sött

Thailändsk favoritgodis

Hejhej, en grej som är bra med Thailand är deras efterrätter! Dom är alltid så söta och anurlunda. En av mina favoriter är en jellotrekant, som heter pipo.

Hehe.

Inlägget som jag skrev innan det här, om en fläta, som heter svensk stenbergsfläta. Den finns inte. Lol. Nej men jag har extremt tråkigt och bara skrev något random. Hahaha. ;) kul fakta = egentligen är det en fläta som jag kommit på alldeles själv. Jag brukar göra den flätan när jag har tråkigt.. Som jag har nu. :(

Svensk stenbergsfläta

Hejsan! Har ni gjort en stenbergsfläta någon gång? Det är så kul, och det är enkelt!

Hur?

En del, folk är inte riktigt kloka i sitt huvud. Dom tar allt som någonsin jag brytt mig om. Och en del folk förstår inte att man har känslor. RIKTIGA KÄNSLOR. Kan inte alla bara sluta. Bara sluta. Sluta.

.

Är så jä*** trött på den här sjuka jä*** äckel värden.

Majs :)

Geek

Eftersom jag kom hem ganska sent igår, har jag tagit det lugnt idag. Har mest suttit och spelat, ätit godis,glass och skräpmat. Vad hälsosam jag är. Nej men ska sticka iväg och gymma nu så jag inte får en hjärtinfarkt eller något. Yess, lovade att visa min hollister tröja, inget speciellt. Bara en vit tshirt med blå text. :)

G-båt

Vi snart gå ombord på gotlandsbåten. Skönt att komma hem.

On My way to tha boat

Hejdå stockholm, nu drar jag hem. :)...

Hollister

Jag hitta en hollisterbutik i gallerian! Men det var ju jätte mörkt och trångt i butiken. Haha, men det var bara kul.. Och lite weird. Iaf köpte en vit t-shirt med mörkblå text. Den visar jag ikväll eller imorrn. Kan så länge visa en hoddie, jag köpt. (skinjackan och hoddien sitter ihop) snyggt!

Mot grönan

Just nu år vi påväg till stan, för att handla lite mer. Ska köpa någon hollister tröja tror jag. Om jag hittar dit. Sen efter det sticker vi till Grönalund! Så kul!! Hoppas vi vinner en gigantisk chokladkaka! Skriver kanske senare, hej!
Gammal bild.

2 things n more

Hellu, jag har det väldigt bra här i stockholm! Vi ska snart gå ut och äta. Vi har lite brottom, så jag visar upp 2 grejer jag köpt, som jag hunnit tagit kort på. En skitsnygg militärjacka!!! Och en vit shjorta med nitar och silverdetaljer! Bye

Packar

Hellu, har precis packat klart det lilla jag ska ta med mig. Kom på att jag glömt tandborste, får packa ner det på direkten. Iaf, ikväll har jag sett på true blood, och tagit det lugnt. imorgon blir det gröna Lund, shopping, bada och Ikea på lördag! Fun! :D tror jag ska gå och lägga mig nu, för jag ska typ upp halv 6 imorrn... Blää. Men det är endå roligt att vi ska till Stockholm. :)

Here i come stockholm!

Hejsan, så himla taggad för vi ska åka till Stockholm imorrn! Så jag är superglad att dagen är över. Ingen skola för mig förens på måndag! wiiie. Vi slutade tidigare idag pga någon fotbollsgrej, så det var ju skönt. Men iaf nu äter jag någon god mozzarella och fetaost macka, med tomater och sallad, och lite mer. Sjukt gott va det iaf. :) väldigt ful bild på mig i skolan. ;)

Dance

Hellu! Kom nyss hem från dansen, och ska äta lite. Idag har jag varit med Emilia, och vi har tränat på att sjunga, Kul va det. Vi försökte komma på Vilken låt som passar min röst bäst till karoken. Iaf när jag har ätit klart sticker jag till gymmet och springer en stund. Lite jobbigt för jag har dansat i 2 timmar nu. Men uppfriskande. Skriver senare antar jag, hej!

Outfit for tomorrow

Genomskinligt linne från Gina t, och toppen med. Tjocktröja från vila, byxor från bikbok. Man ser inte riktigt hur det kommer se ut. Men det får ni se imorrn. Med mitt tjocka korta guldiga halsband. Och en slarvig bulle.

Babysitter

Ikväll har jag varit barnvakt i ungefär 2 timmar. Jag sminkade och måla naglarna på henne. Så söt. Iaf är så himla trött, så jag tror faktiskt att jag ska gå och lägga mig strax, Det är nog bäst. Puss felicia

Applepie

Hellu, är just nu med gabbi och bakar äppelpaj. Fast det är nog klart! Gabbi ska typ gå om drygt en timme. Och efter det ska jag spela lite spel med brosan. Hehe. Aja, ha det bäst så skriver jag senare! Var tvungen att klippa bort gabbi från bilden, hon ville inte va med. :(

F.R.E.S.H

Klev nyss ur duschen, och hoppa in i min onepice. nu dricker jag varm chocolate, och kollar runt på internet. Så jag kunde lika gärna blogga lite! Hihi. Tänkte egentligen platta håret till imorrn. Men jag hade lite för vått hår. Kram!

Inspiration

Rock n roll

Måndag.. Avklarad!

Hejsan. Måndagen är avklarad. Eller rättare sagt skolan är avklarad. Måndagen är den tråkigaste skoldagen på hela veckan. Vi har bara dom tråkiga ämnerna och vi slutar halv 4.. Ett jäv*** paint in tha a**. Iaf just nu vill jag bara sova o sova i flera timmar. Men nä, ist läser jag en bok och tar det lugnt. Skriver senare.

Good night folks

Inspiration

Live love laugh

Hejsan, idag har jag varit med en kompis en liten stund. Sen åkte jag iväg och fiska. Fick ingen fisk.. :( iaf nu läser jag hungergames sista bok revolt. Sorry att jag inte skrev något igår.

Blä

Orkar inget.

It's friday

Äntligen är det fredag! Dagen alla längtat efter!! Ni vet ju att jag skrev att jag skulle till Stockholm i helgen, vi skulle ta det nästa helg ist. Vi åker upp på fredag morgon, och kommer hem på lördag natt. Riktigt kul! På fredag, ska vi shoppa, sen drar vi till Grönalund, hela dagen. På lördag drar vi till ikea! Så mysigt. Längtar :D iaf idag, har jag varit på stan med en kompis en liten stund. Och nu ligger jag i soffan, och spelar draw free, ruzzle och wordfeud. Värsta nörden jag vet.

Aj

Ni vet när huden bredvid nageln "går sönder" eller råkas rivavas av.. Aa, det är såå sjukt obehagligt. Jag råka riva av det idag, när jag skulle prova ett par skor. Och det börja blöda som bara den. Och jag fick panik och fråga Bella vad jag skulle göra. Och hon sa -ja vet inte!! Slick upp det!! Jag ba ........ Ja men jag träffade en kompis senare och som tur hade hon ett plåster på sig! Tack för det. :* ja skrev ju förut att jag var Hundvakt, aa gick ut och gick med den med Bella vid hamnbergkanten, Eller vad det heter. Riktigt mysigt var det! Nu ska jag göra läxan och dricka lite te.

Fin bild på Bella och den väldigt vilda hunden! :)

Hundvakt

Hundvakt

Idag är jag Hundvakt. Det är lite svårt. En väldigt energisk hund, som heter cava, och gillar att bajsa på mattor. Jaaa, skriver senare! X) bild från igår när vi grillade när det var strömavbrott.

Inspiration

Weird :S

Hejsan alla! En väldigt konstig grej är att om jag har varit lite ledsen i skolan eller något, så vill man bara gråta en skvätt. Men det Kommer aldrig något.. :? Haha. Och senare om man blir sur på en liten liten grej så börjar man bara gråta. Haha. Weird som sagt. Brukar det hända på er??

Slut

Halojssan! Är helt slut nu efter 3 timmars balett. Kul men tröttsamt. Fick iaf en glad överraskning när jag kom hem.. Spaghetti med köttfärssås! Är så himla hungrig, så jag bara vräker in mig. Och så har pappa kommit hem med ett helt flak Loka, med alla olika smaker! Det bästa med pappas jobb, är att man får gratissaker hela tiden! Som godis, Loka, cocacola, kuponger, tapeter mm. Wiiieee

Mitt paradis.


Marieta Islands. Utanför kusten av Puerto Vallarta, Mexico.

Dagens outfit

Tröja från MQ. Byxor från Bikbok. Ringar från Slitemarknad. Syns inte så jätte bra på bilden, för att den är mörk. :)

DO what you YOU want to DO!

Hellu. Kom hem vid halv 3 ungefär. Och jag har haft det sämst i skolan idag. Såg fram emot idag. Eftersom onsdagar är min favoritdag i skolan, Och torsdagar! Men neeeeh. Iaf snart ska jag dansa... :/ orkar verkligen inte. Men ska dit endå. Första dansen på terminen är pretty viktig. Iaf sen har jag 1000000 läxor att göra. Men seriöst vi har no, matte, spanska, so! Vem orkar det? Inte jag..

God natt

Man vill inte sova på kvällen. Men man vill verkligen sova på morgonen.
Fast den här gången, så vill jag verkligen sova.
Redigerad bild på mig. Ganska creepy va? x)

Inspiration

Te-party

Hellu, nu är det te-dags. Inte riktigt ett te-party. Men på hösten är det ett "måste" att dricka te. Iaf, Har kammat ut hela håret. Så det var väldigt skönt att få ut alla tovor. Eftersom jag har lockigt hår och är väldigt håröm, är det väldigt svårt att borsta ut det. Men jag klara av det! :D ska nog sova strax, det är nog bäst. :) good night!

Funny times

Hejsan alla fina! Idag har jag varit med Bella, och vi har tränat in en dans, som var ganska svår. Vi kommer väl fortsätta med det snart. Just nu ska jag sticka iväg och handla lite. Skriver sen, Hej!
Väldigt udda bilder.. I know. :)

Fiskaaarn

Det blev typ 60 aborrar! Jag skojar inte. Väldigt mycket fisk. Kommer typ äta fisk i en månad från nu. Haha, iaf just nu äter jag, sen ska jag duscha!

Inspiration

Hejdå

Nu drar jag iväg o fiskar. Skulle egentligen va med Emma, men Var tvungen att följa med... Men vi ska kanske ses ikväll! :)
Ugly bild Iknow. Mobba mig inte ;)

Dagens outfit

Tröja från bikbok, byxor från Italien. Ska lägga till lite ringar osv, snart.

Nya grejor

Hejsan, jag vakna ungefär vid 11-tiden, och har inte gjort särskilt mycket sen dess. Tänkte kanske va med en kompis idag, eller sticka iväg och fiska med familjen. Ha inte riktigt bestämt mig. Iaf 2 nya grejer som dykt upp i bloggen är INSPIRATION och DAGENS OUTFIT. Hoppas ni tycker om det. :)

Stockholm

Hejsan alla fina. Ska ska strax gå och lägga mig! Men innan jag gör det, hinner jag göra ett inlägg. Ville bara säga att vi drar till Stockholm antingen från fredag till lördag, eller lördag till söndag. Wiiiiieee. Vi ska dra till gröna Lund, shoppa, shoppa, shoppa och dra till Ikea! Glad tjej. Hoppas jag hittar en kamouflagejacka, har alltid velat ha en. Aja sov gott allihopa. ✌
Gammal bild från förra gången jag drog till Stockholm med Lisa! 👇

RIP bob Marley

Träning

Hello, eftersom jag hade så tråkigt, bestämde jag mig för att sticka till gymmet. (jag skulle ändå dit men endå) det blev 200 kalorier på trappmaskinen och 200 kalorier på springmaskinen. Alltså totalt 400 kalorier har jag bränt idag! Jag vill absolut inte gå ner i vikt! Utan gör det för att må bra, och för att öka kondisen.

Tråk

Skulle egentligen va med en kompis idag, men det blev uppskjutet. Så ist sitter jag och spelar! ✌haha, love. Ha det bäst! Hej. ;*

Inspiration

Yesterday n today

Hello, Jag skrev inget igår för jag inte hade någon lust osv. Aa iaf när jag slutade skolan igår, spöregnade det fortfarande. Och det hade gjort det hela dagen lång. Det slutade inte regna en enda gång! Jag hade tunna kläder inget paraply och ingen väska... Hmm, så jag ringde en kompis och hon fick komma och hämta mig med ett paraply. Mysigt var det! Senare mot kvällen såg jag på en skräckfilm och jag sket på mig. Haha, idag har jag inte gjort särskilt mycket.

Dagens outfit

Tröja från vila, byxor från bikbok, smycken från internet. Tänkte börja med dagens outfit. :)

RSS 2.0