Rabarberpaj

Det blev ingen packning som jag skrev om, så jag tar det imorrn. Ist drog jag ner till hamnen med en kompis, och köpte glass och gick runt lite. Och va barnvakt en kort stund. Efter det drog jag hem och baka rabarberpaj, Hade inget bättre att göra, men det är kul. Just nu ser jag på film och äter (paj) haha. Imorgon ska vi bowla, som jag skrev tidigare, det kanske blir lazertag också. Tror jag ska lägga mig nu, för jag är sjukt trött. Kanske ska dricka lite te först. God natt alla läsare. Sov så sött.

Crazy kids

Jag va barnvakt igår med Maja, och passade värdens galnaste barn! 6 och 8 va dom. Och dom kunde grejer som jag Inte hade en aning om när jag var mindre. Haha. Jag skulle egentligen bowla idag, men det blev inte av. Så vi skulle göra det imorgon ist. Ska nog börja packa lite också. Det är ju 3 dagar kvar tills Italien. Happy girl.

Baaaah

Ni vet varför jag inte har bloggat. No fu***** internet! Så ja. Jag kan berätta hela min vecka. Vi åkte till mitt fina sommarhus, i onsdags då myste vi bara, och spela lite kubb. (och bada i poolen såklart!) På torsdagen drog vi till stranden och chillade. Vi åt glass, och min kusin och jag kollade på snygga killar. Fast hon bara är 7 år, har hon sjukt bra smak. Haha. Sen på fredagen drog mina kusiner hem. Och då åkte jag Linus och pappa, till ljugarn. Där åt vi på resturang, och sen drog vi och kolla på raukar. Nice. Jag har tagit många bilder med systemkameran men, kan inte visa dom för dataladdaren har damp som sagt. I lördags, solade jag mest och badade och läste ut en bok. Sen igår åkte vi hem, och Millan kom hit. Hon sov över. Och just nu är jag barnvakt till kusinen jag skrev om tidigare. Senare ikväll ska jag va med Lisa, och Maja, och 2 till! :)

Too fun in tha sun

Alltså jag har haft alldeles för kul, för att kunna uppdatera på bloggen! Förlåt för det. Iaf, igår drog jag och Lisa, till Åminne. Vi åt på resturangen först. Jag åt en jätte god hemlagad snitschel. (hur man nu stavar det) sen drog vi till stranden, och sola, bada och spana in snygga pojkar. Hahaha. Efter det drog vi hem till Lisa, för att bada i hennes bubbelbadkar. Sen såg vi på massor med glee avsnitt, och Myste med Skipp och totte. (Skipp är Lisas hund) (totte är fågeln jag räddade) ja, ska sticka till sommarhuset, i några dagar. Jag vet inte om du finns internet där. Men om jag inte bloggar, så vet ni varför jag inte gör det. Skriver senare! peace

Fiska och filmkväll

Igår fiskade jag lite med familjen, haha. Och jag badade lite också för det var så himla varmt i vattnet! Senare mot kvällen såg jag på film, med några kompisar, mysigt var det. Sorry för låg uppdatering, ska skärpa mig. Idag, ska jag inte göra något speciellt, men imorgon ska jag till mitt sommarhus med några kompisar! :)

Chilling galet with my new solbrillor

Sometimes you have to be kind

Vi har haft massa gäster hemma, så då är man tvungen att va lite social, som mina föräldrar vill att jag ska va. Haha, så jag har spelat en massa spel med vår minsta gäst. just nu ligger jag vid sängen och kollar intstagram osv. //instagram Me today 👇

Maybe BURS?

Igår skaffade jag Kik! Så jag satt och chattade med olika personer. Trevligt Var det, att lära känna folk. Sen hade jag och Bella en picknick, med jordgubbar och choklad mm. Iaf jag vakna kl 12 ungefär och låg kvar i sängen tills halv 1. Så nu slappar jag bara. Idag ska jag inte göra något jätte speciellt, ska väl se på film, och kanske va mes någon kompis. Iaf i morgon kanske jag drar till Burs, till mitt sommarhus. Maja och Lisa hänger nog också med, om dom får! //Felicia

Bella

Idag har jag varit med Bella och vi gick först till hamnen, för att klättra klättervägg. Men det var stängt så vi gick runt lite, Och fick massa gratisdricka! Sen gick vi till stan och jag köpte ett par solbrillor, och en bikini. Nu ser vi på film och tar det lugnt.

Tired as hell

Jag är så jätte trött! Vill sova men kan verkligen inte. Iaf efter resturangen åkte vi till vårat sommarhus för att kolla läget där. Mina kusin bor där så länge. Så vi hälsa på dom. Min lillkusin och min kompis och jag andades in en massa Helium från en balong. Fick en ganska stor skrattatack där.. Nu ska jag se klart på hyrfilmerna som blev kvar från igår. //Felicia Bild som min kompis tog på mig i bilen, när jag sov. För att jag skriver kompis, är för att jag inte vill dra in någon kompis i min blogg. Eller om dom vill va med så.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3194901/images/2012/pic_500839e39606ee575e0000e5.jpg" class="image">

Rainy

Vi skulle ju fiska, men det blev lite inställt när det börja regna 5 minuter efter vi börja. Så vi åkte till hemse, och nu sitter vi och äter på en (mysig) resturang. Den va mysig tills 19984937 bäbisar kom in till resturangen och börja skrika. Jag fattar ju att dom också vill äta, men iaf. //Felicia

Fiska

Idag, ska vi dra iväg och fiska. Villket jag är PRO på. Haha nej, jag är inte så jätte bra, men det är kul. Fast jag tänker inte sätta i masken i kroken!! Hoppas jag får en stor firre, då ska jag ta kort på den, och visa den på bloggen. //Felicia Gammal bild!

Save a bird

Igår hitta jag en skadad fågel, jag hjälpte den såklart. Det är inte många som skulle hjälpa den. Just nu är den hos Lisa, eftersom hennes syster och hennes pappa är bra på sånt! Okej brb ska se på film med en kompis!

Lol

Igår va världens roligast kväll! Haha, Lisa och jag stack och bada, senare på kvällen. Vi bada inte så mycket för det var iskallt, och blåsigt, men det var mysigt. Sen gick vi in på glassbaren och värmde oss, och köpte varsin glass. Sen spela vi hela natten, och såg på film. Fun! Vi vakna vid 12 tiden, och ville ha frukost, ist gick vi till affären och köpte mikromat! Vi tänkte att vi skulle se på lol, ikväll!

Kenza! :O

Hejsan! Jag badade inte, utan jag gick på stan. Och gissa vem jag träffa! :D Kenza! Fast hon gick och prata med några kompisar, så jag vågade inte gå fram. Haha, så jag träffade inte henne, utan såg! Aaa, det var coolt iaf. Jag har köpt 2 tröjor idag. Ni får se dom senare. Just nu är jag med Lisa. Vi har spelat en massa wii-spel. Och det var askul. Jag lisa, och min kusin nok, spela en massor. Haha nerds. //Felicia

Bada?

Hejsan! Först ska jag sticka till stan, för att äta. Och sen ska jag nog dra och bada! Mysigt. Jag vill jätte gärna träffa kenzs, som är på Gotland just nu! Vill gärna ha en bild. För hon är en av mina största förebilder. Och hennes stil är ju helt enkelt magisk. Haha. Skriver senare, vad jag ska bada osv. Hoppas det inte blir snäck där har jag badat så många gånger! //Felicia

Happy birthday!

Vi har firat hela dagen, så det är awesome! Tårta, godis, kräftor och tacos. Så jävla gött.

Late night

Det blev rätt sent igår, för tårtan blev klar kl 11. Och Linus och jag satt och spela MarioParty 9, ända till klockan halv 4 på natten! Det var helt insane, vad kul det va! Haha, tårtan blev inte bäst. Men jag gjorde den med kärlek. Haha. //Felicia

New in

Fick en trevlig överraskning av mamma när hon kom hem! Jag fick 3 par peces trosor av henne! Gölligt, tack mammi :* ska snart sätta igång med bakningen. Linus vill inte ha en vanlig tårta, utan en tårta som man kan hitta i spelet minecraft. Bild på en sådan nedanför. Förresten Vilken peces är snyggast?

Baka

Eftersom Linus fyller år imorgon, ska jag baka prinsesstårta! Och lite andra bakelser som Budapestbakelse och rulltårta. jag vakna kl 11 ungefär, och gick direkt till mitt badkar, för att bada lite. Alltid lika skönt. Det är ju så himla mörk just nu. Känns som höst.. Så jag tände lite ljus för en extra mysig känsla, med badbomber, ansiktsmask, och badrosor. Haha, det var det mysigaste jag gjort på länge! Snart ska jag dra till affären för att, köpa Ingridrienser till tårtan, och litte annat. Skriver senare, och visar resultatet på bakverken.

Fredag den 13:onde

Det är ju fredag den 13:onde idag!! Brukar ni få otur då? Jag vet faktiskt inte om jag haft någon otur idag. Iaf, ska kanske se på fredag den 13:onde på tv5 kl 11 ikväll! Men jag tänker inte se den själv! Så jag tvingar min bror att sitta och kolla på den med mig. Hihi :) just nu äter jag jordgubbar och tar det chill. //Felicia

Hem!

Efter en lång dag på stan, värker det i fötterna, händerna, axlarna och jaa typ allt. Först åt vi på donken, sen gick vi till H&M för att köpa presenter till Linus. Sen gick jag till bikbok, för att köpa ett snyggt linne. Och vi har hållit på så, hela dagen. Haha! Just nu ser jag på film, och surfar runt lite på internet. Skriver senare! //felicia

Dagens outfit

Bagy Jeans, med ett snyggt linne/tanktop mina smycken Har jag glömt hos Lisa, så det fick bli ett armband till det.

Sleepover

Jag sov över hos Lisa igår. Det blev rätt sent, så det blev bäst att stanna. En rolig grej som vi gjorde, va att vi cykla till kallis, för att ta ett nattdopp. Det var jätte varmt i vattnet! Sen mötte vi upp en kompis, och prata lite. Idag har vi gått på stan, och köpt lite grejer. Linus fyller ju år på söndag!

Blåsigt och kallt!

Det var inte så himla trevligt, att bada idag. När vi kom dit blåste det jätte mycket. Och det blev kallare och kallare. Huuuh! Men jag tog ett dopp iaf. Det var ju varmare i vattnet, än på land. Och vattnet var kallt. Iskallt. Jag har varit med bästisen en timme, och nu ska jag grilla med familjen. Sen ska jag tillbaks till Lisa, och hitta på något kul. Ingen kan va lika crazy som vi är! Förra gången hade vi bärkrig mitt i natten! Snacka om vi blev röda, av alla vinbär! Haha jag vann.

Dagens outfit!

Så här ser jag ut, för jag ska bada!

Live your life today, because tomorrow may never come.

Jag är så poetisk ☝ haha nej, inte jag som kommit på. Men jag har Börjat tänka, på meningen ganska ofta. Iaf, idag ska jag nog bada igen. Och bilder kommer. Alltså jag är ingen badkruka om man säger så. När jag simmar under vattnet, känns allt så himla bra. Alla problem är borta, och det känns som man flyger. Så känns det när jag dansar också. Har ni någon grej, som får er att känna sig speciell?

Shoppa!!

Jag blev så sugen på att shoppa, just nu. Haha, tur att där jag ska bo en stad, där Europas största shoppinggata finns. Hela 13 km lång är gatan! Jag tror den var så lång iaf. Alltså nu menar jag när jag ska resa till Italien. Jag kommer shoppa så mycket, att mina armar kommer att värka! Jag ska försöka leta efter 2 par skor som jag velat ha länge. Bild på dom nedanför!

∞ strawberrys n wipped cream ∞

Hellu, just nu myser jag framför tv:en med en skål jordgubbar med grädde. Är det sommar, så är det sommar.

Sol, vind å vatten. (och glass! )

Ja, som sagt jag bada på snäck idag! Det blev visst en sandstrand iaf. Men det är bara för att, om man ska åka till toftasandgrop eller kalkbrottet, blir bilen så skitig. Och det hade inte pappa lust med. Haha, vi sola, bada, åt glass och brottades! Det var en jätte fiin dag.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3194901/images/2012/pic_4ffdb21dddf2b341c1000374.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3194901/images/2012/pic_4ffdb2319606ee15f80003ff.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3194901/images/2012/pic_4ffdb247e087c319580003f5.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3194901/images/2012/pic_4ffdb259ddf2b341ae0003b0.jpg" class="image">

Bada Bada Bada

Hej! Just nu, sitter jag och kollar på tv, med min kompis. Jag väntar på att maten är klar, då ska jag äta sen sticka iväg och bada! Jag orkar inte med någon strand, för jag får alltid en massa sjögräs i håret. Men annars älskar jag stränder! Så jag tänkte typ kalkbrottet eller tofta sandgrop. Iaf skriver väl senare vad som händer, och vart vi ska dra. /Felicia

God natt :*

Ville bara säga god natt, till mina läsare som följer mig, även fast jag är dålig på att uppdatera. Och för att ni är så gulliga ska jag uppdatera mycket mycket oftare.

☞ ITALY ☜

Den 4 Augusti, smäller det! Då ska jag nämligen åka till Italien! Jag ska ta en massa bilder, och njuta av stadens goda mat. Ja, jag ska till Venedig!!!! Jag ska ta med min mobil, så att jag kan uppdatera under dagen. Och så tar jag med systemkameran och datan, så jag kan bjuda på alla fina Bilder jag tagit, Senare mot kvällen. Det kommer bli sjukt roligt. Ett minne för livet helt enkelt. Det blir nog mycket pizza, parmaskinka, pasta, ost, vin osv. Fast inget vin till mig ofcourse. Jag syftade mer på mina päron. Iaf, ha en trevlig tisdagskväll antar jag. Ps, ska renovera bloggen helt, någon gång i veckan. Så va beredda! ;)

Bloggledig.

Hejsan! Jag har varit bloggledigg, pga att appen inte funkade osv. Men nu gör den det! Ja, nu kan jag blogga varje dag. Och uppdatera mycket. Sen jag bloggade senast, har jag mest varit med kompisar, varit vi sommarhuset, badat. Jaa det vanliga. Så eftersom jag inte kan berätta så himla mycket. Får ni kolla på bilder. Kram

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3194901/images/2012/pic_4ffc89c5ddf2b33eba000b3a.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3194901/images/2012/pic_4ffc89c5ddf2b33eba000b3a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3194901/images/2012/pic_4ffc89c5ddf2b33eba000b3a.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3194901/images/2012/pic_4ffc89c5ddf2b33eba000b3a.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3194901/images/2012/pic_4ffc89ce9606ee0f18000a9f.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3194901/images/2012/pic_4ffc89ce9606ee0f18000a9f.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3194901/images/2012/pic_4ffc89ce9606ee0f18000a9f.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3194901/images/2012/pic_4ffc89ce9606ee0f18000a9f.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3194901/images/2012/pic_4ffc8a269606ee0f05000b54.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3194901/images/2012/pic_4ffc8a269606ee0f05000b54.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3194901/images/2012/pic_4ffc8a26ddf2b33ead000aa8.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3194901/images/2012/pic_4ffc8a26ddf2b33ead000aa8.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3194901/images/2012/pic_4ffc8c089606ee0f04000ad2.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3194901/images/2012/pic_4ffc8c0b9606ee0f11000b41.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3194901/images/2012/pic_4ffc8c30e087c34fdf000acb.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3194901/images/2012/pic_4ffc8c32ddf2b33ec3000b0b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3194901/images/2012/pic_4ffc8ca9e087c34fd1000bb8.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3194901/images/2012/pic_4ffc8cc7ddf2b33ea7000c18.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3194901/images/2012/pic_4ffc8cf4ddf2b33ebf000bc6.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3194901/images/2012/pic_4ffc8d1b9606ee0f16000b1c.jpg" class="image">

Chill

Hejsan! Idag, har jag för det mesta legat och slappat i soffan, och kollat på film, med min, kusin. Snart ska vi dra och äta lunch, på något mysigt ställe. Inte nere vid hamnen iaf, där är det fullsmockat. Jag har faktiskt, inget mer o berätta, så jag skriver senare. Ps, kan inte publicera, bilder. Ni vet varför :( ♥

Bajs!

Hejsan! Blogg.se:s mobilblogg funkar inte.. Min data funkar inte. Bra liv. Eller min data funkar! Men laddaren, har fått damp. Iaf, idag har jag väl varit vid hamnen, ätit glass, varit med kompisar osv. Det var mysigt. Jag tänkte visa er bilder. Men ladaren har fått damp. Och mobilappen, som jag skrev. Haha. Därför är min uppdatering ganska låg. Det ska ändras snart! Och det lovar jag! Nu ska jag mysa med min min kompis. Vi ska se på film, och va uppe så länge som det går. Den första som somnar ska ge den andra 2 spänn. Haha nej skoja. Inga pengar. Jag ska ändra min header också! Det kommer många förendringar på min blogg framöver. Tex, dagens outfit! ♥vår kväll består av denna dryck. ;)
 

Miracle happens

Yesss, tv:n fungerar! Nu slipper jag känna mig ensam, när jag sminkar mig osv. Alla säger att jag slösar ström. men om det är helt helt tyst, då kommer det säkert en lönnmördade från ingen stan. Haha min FANTASI. det är bra att ha, fantasi ibland. Idag, är det en tråkig dag. Så jag ska väl va, med någon random kompis. Haha. Just nu ser jag på water for elephants, och myser i soffan. Skriver senare!
 
 

✝ YOLO ✝

 ✝ Hejsan! idag, har jag varit på kalbrottet med min älskade kusin! jag har en bild, men den kan jag visa lite senare idag. iaf, vi badade ett tag, men sen blev det bara kallt. Så vi gick upp, och satt på oss myskläder ist. Sen mata vi dom läskiga små abborarna, som simma omkring. haha, när jag såg dom när vi skulle bada, ramla jag i vattnet. Och dom simma såklart iväg. Min kusin förklara att fiskarna är räddare för mig, än vad jag är för dom. neeehh... det tror jag inte...  fiskjävlarna bet mig f** på tån. eller bet och bet. luktade. :) iaf, nu är jag hemma och modemet, funkar! men tv:n funkar inte. iaf skriver väl senare antar jag. tjaaoo. ✝
 

The amazing superman

Hejsan! Jag skrev ett inlägg för några minuter sedan, med en ny rubrik, och en 3 dagars gammalt inlägg! Sorry för det. Men min pappa har stängt av modemet, så det finns ingen internet på datan, och det finns ingen tv!!!!! Aaaahh! Damp. Så jag måste blogga på mobilen, men bloggappen, funkar ju inte? Så då måste man använda safari. Och det är en himla krångel. Haha, iaf igår va jag med Bella. Och vi va nere i hamnen och badade och åt glass. Jäte mysig dag! Senare på kvällen, va jag med min kusin, och vi såg The amazing spiderman! Den var sjukt bra. Jag grät 2gånger, och skratta, och log. Rekomenderat från mig! Se den!! Iaf idag ska jag bada med min kusin! Skriver senare antar jag! Puss

Mer bilder!

▲ A PROMISE IS A PROMISE ▲

jag lovade att ladda upp lite, (många) bilder från idag. SO HERE THERE COME.
haha. ♥
okej uppladdningen, har fått cp!.. dom andra bilderna kommer alldeles strax!
 

☮ FUN ☮

hejsan! igår, skrev jag ju att jag skulle va med lisa. jo vi skulle egentligen gå och se, The dictator. Men.. jag fick inte, för mamma tyckte det blev försent.. så ist ladda vi hem en skräckfilm, och satt och myste. det var dock inte så mysigt när jag börja skrika.. haha. iaf idag gick jag på stan och köpte värdens snyggaste shorts! haha löööve. efter det, gick jag ner till hamnen, och åt en glass, med min kusin (som jag varit med hela dagen) och en annan kompis. Sen bada vi på kalkbrottet! det var dock kallt, i luften, så man ville hellre va nere i vattnet än att va på land.. hahaha. efter det gick vi ner till hamnen igen, och köpte 2 munkar. haha! sen tog vi en massa vackra bilder vid havet. en jätte fiin, rolig dag! ☺ jag, lovar att visa bilderna senare! för jag måste ladda över dom på datan. sålänge får ni nöja er med en helt random bild! 

No "the dictator"

 

Jordgubbsplockning!

Hejsan! Idag, har jag plockat jordgubbar. Det var självplock, så jag åt en massa jordgubbar. Haha tur att ingen märkte mig. ;) det var jättemysigt att plocka, men det gjorde ont i ryggen och låren tillslut. Vi plocka 30 liter!
Det  blev rätt så mycket. Men det är ju bara bra. Nu blir det jordgubbar, till frukost lunch och middag! Mums. 
Snart ska jag va med Lisa, och vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra. Men vi ska väl nog bara ta det chill. Iaf skriver väl ikväll, vad vi gjort! Hejdå
RSS 2.0