happy

Vad jag gör när jag har tråkigt

Tar en massa ego-pics!
Ps drar till Finland imorrn! Vene om jag kan blogga. :(

Bra dag!

Hola! Idag har jag varit med Bella, och vi har gjort en jädrans mycket, så jag vet inte vad jag ska börja? Först va vi hemma hos Bella, och vi gjorde världens godaste American pancakes! Och sen drog vi till dans studion, och gjorde en dans, efter det drog vi hem till mig, åt pizza, och såg på Step up 4, revolution! Bra dag! :)

Gamenight

Som den nörd jag är. Kommer jag antligen sitta och spela med mina ''bros'' hela natten. det blir border lands 2, cs, och minecraft antagligen! hihi, det trodde ni inte? eller kanske.. haha... aaaahh, skriver senare! / Felicia
Har inga kloka bilder just nu.. så ni får en ful, gammal bild!
 
 
 

Påsklov

Hola guapos! Äntligen påsklov! Den här helgen har jag mest varit med Emilia, har köpt 2 nya toppar också! Skitfina. :) just nu ser jag på film, och myser lite. Taggad för att det ä top model sverige final imorrn! Hejar såklart på shams! Har jag berättat att jag drar till Finland på torsdag? Shopping!!!! /felicia

Fashion is my passion

Utvecklingssamtal

Hello! Idag har det varit skola som vanligt. Ska plugga sjukt mycket inför Soprovet som jag har på friday idag! Iaf snart ska jag ha utvecklingssamtal. Är faktiskt lite nervös... Hehe. Men det blir man alltid innan ett utvecklingssamtal. Enligt mig iaf. Förlåt att det blir så lite bilder och inlägg nu i bloggen. Men jag har inte så jätte stor lust att blogga eller fotografera på vintern. Jag lovar att det garanterat blir mer bilder och inlägg på sommaren/våren!

Piano

Hello, snart så ska jag dra och hämta ett piano vi köpt! ÅÅÅÅH så taggad! :D

Fika

Förut brukade jag skriva en massa recept på fika. En del har klagat att jag inte gör det längre.. Så här kommer en sandwich/macka som jag brukar göra på morgonen och ibland som fika.

Ingredienser:
2 skivor skinka
2 skivor ost
Cirka en halv paprika
Ett egg
2 skivor ljust bröd

Hur man gör:
Släng ihop allt bara! Haha ;)

Nyttig omväxling

Helloo. Ist för en massa onyttigt, har jag bestämt mig för att göra en omväxling! Inge godis exept friday samt saturday! Och inte köpa chokladbollar i kaffis exept fredagar. Och ät mycket nyttigare. Jag ska va värsta sallads freaket! Och träna mycket! Och nej jag har inte anorexia (hur man nu stavar det) bara för att jag tränar mycket och äter nyttigt. Jag gör det för att min kropp ska må bra. Just nu sitter jag och gnagar på morötter som jag bytt ut mot ostbågar! Och snart drar jag och tränar, och sen blir det ett mysbad! /Felicia

Mat

Hejsanhejsan! Idag försov jag mig, så jag hann ej äta frukost. Och skolan var det tacofisk.. Mums. Så jag har inte ätit på hela dagen. Och min mage har kurrat jätte länge.. Så då tänkte jag gå och köpa korv. Jag stog och vänta i typ 20 min på att korvgubben skulle komma..han kom aldrig. Han förlora typ 10 kunder. Nu är jag hemma och vi hade inte så mycket mat, så jag tjockar i mig ostbågar och kärleksmums. Undrar hur min mage konmer att reagera i slutet av dagen??... Haha /felicia

Friday

hellu. Äntligen har dagen vi alla längtat efter! Friday!!! Idag ska jag mysa med familjen. Pappa kommer hem från tyskland idag, så det blir inge vänner. iaf har inge bilder, så ni får en gammal som jag inte visat! :)

Dans

Hejhej, just nu ska jag plugga lite. Och senare drar jag och dansar Hiphop. Om ni undrar villka danser jag dansar just nu, så är det Hiphop, disco och ballet! Men då hörs vi kanske senare!
lilla jag idag

Tuesday

Hejsan! idag har jag varit med Emilia, och vi har varit ute och tagit kort lite, och fikat lite! snart ska vi göra lite läxor, och äta mat!

RSS 2.0