fullt!

hejsan! som sagt, dålig uppdatering pga mobilappen som dampat. haha. har ni haft en bra sommar? jag har haft det jätte bra! jag har badat, gått på stan, picknick, ätit glass, cyklat, stranden, solat. såklart varit med kompisar också. eftersom jag inte har skrivit på ett tag, orkar jag faktiskt inte berätta vad som hänt. haha, men jag ska berätta om vad som hänt dom senaste dagarna! i torsdags, gick jag på stan med en kompis. jag köpte 2 tröjor för 49 kr! helt sjukt billigt. efter det bada jag på kalkbrottet med lisa. sen igår köpte jag och min kusin, jordgubbar mm, och fika i almedalen. och idag gick jag på stan och, jag köpte en ring, som man använder 2 fingrar med. den var jätte snygg! och det var 70% rabbat, så den kosta bara 29 kr! sen såg jag ett par assnygga shorts! men jag hade inte råd, just då. så jag ska köpa dem på måndag, för det är stängt imorrn! :D iaf imorrn ska jag va med Lisa! hejdå, så skriver jag mer imorgon! ♥
 

meaby she´s trying to forget?

hejsan alla söta! jag har inte kunnat skriva på ett tag, eftersom min mobilapp, har fått damp. och jag har ibland inte tillgång till en klok dator. det är mest ipaden som jag brukar använda. dom andra datorerna har en nörd fastklistrad på skärmen... jaa sådant är mitt liv. suck. iaf, jag var på bodaborg igår! det var sjukt längesen jag var där. och det är fortfarande lika kul. vi klara rätt så många banor. stolt. haha. jag gick dit med emilia och linus! haha man måste ju va med sin familj. iaf idag har jag inte gjort ett piss. vakna typ för en timme sen.. jag vet att jag är lat. så nu har jag bestämt att jag ska vakna högst kl 10 varge dag! det finns så mycket grejer som jag missar. iaf på onsdag, ska Maja, jag och Lisa, åka ut och bo i en stuga på stranden. helt själva. vi tänkte bo där 2 nätter, 3 dagar. villket betyder att vi får laga mat själv osv. sjukt kul!! haha nu ska jag gå, och göra om mina kläder! alltså slita upp jeans, och så. så ni får ha det bra! så skriver jag senare.
ps jag använder datan som inte har några bilder.... så ni får nöja er med lite text. kram 

Boda Borg!

 

Midsommar!

hejsan, nu är det midsommar! sill, potatis, sverige, sverige, sverige. helt enkelt en härlig dag. älskar sommarkransen, midsommarstången och allt som tillhör midsommar. man blir så glad ju. jag har tagit lite bilder idag, och ni är dom första som få se. föresten.. GLAD MIDSOMMAR!
 
 

fotografering!

hejsan! förlåt att jag inte har bloggat på ett tag... men den här gången har jag faktiskt en förklaring! jag har varit på dansläger. och det var hur mysigt, roligt, härligt, kul som helst! men vi fick inte använda mobil/data mm.. iaf vi gick spökstig, i en gammal lada (5) pers åt gången. och gick mitt ute i skogen kl 1 på natten. det var faktiskt ganska läskigt... haha. det var massor med spöken överallt. clowner, djävular, flickor. mm. sen har vi haft ett (disco) och vi har badat, och dansat en MASSOR! längtar redan tills nästa år! haha när jag kom hem, var jag med Maja. vi gick runt och dansa, åt jordgubbar, och fotografera. en urkul/mysig kväll! maja har faktiskt en jätte fin blogg! kolla in den!  www.majabackmans.blogg.se  nu kommer lite bilder från kvällen. ♥
ska nog ta en snabb dush, sen ska jag nog sova! måste sova ut från lägret..♥

Fin dag!

Hejsan! Igår överdrev jag om att jag var nervös.. Haha. Det gick inte så bra, dom klaga på att vi hade kuddarna i ett icke-fungerande kylskåp! Men kom igen! Haha, sen fick jag ett straff.. Haha jag har det jätte bra här! Hej!

Nice dag!

Hejsan! Jag är just nu på danslägret, och sitter alldeles själv, i vårat rum! Vi ska ha ett tema, och jag är lady gaga, Wilma är body gaurd, och Bella är en paparazzi! Jag är super nervös! Haha dom står utanför. Och jag sitter själv och väntar att dom ska komma in! Haha, skriver nog imorgon! Pussss hej!

Aaaaaaaaaaaaa

SOMMARLOOOOOOOV!!!! YEEEHAAAAAA! Taggs DANSLÄGER imorrn!!!!! Super awezome!! :D idag, har jag varit med Lisa och packar en massa massa! Haha orkar inte skriva mer, vill sova, tjaaoo!

Photoshout.

hejsan! jag har blivit fotograferad!
fotograf: emilia ♥

bilder!


ni får lyssna på lite musik sålänge! OBS spola fram till exakt en minut! Afrojack ft eva simons /take over control/

här kommer mer bilder som jag lovade! och en random bild som jag nyss gjorde!
hahahahahahhaahhah fult redigerat!!!!! fast bilderna åvanför var jätte fina!

Hate

Jag hatar när folk sviker än. Jag vill bara putta bort dom. Jag bad till Gud igår, att han skulle skydda mig, från fiender. Jag förlora en vän. Nu vet jag, Villka vänner som är äkta, och Villka som är falska. (so true, skriven av mig) <3 ;)
Bellas hår! Som min mamma fixa!

Skolavslutning!!

hejsan! här kommer lite bilder, från idag. alla var så himmla fina! kommer sakna simon (tillfällig lärare) alltså han kom till våran klass, för det var så mycket problem i våran klass! iaf det var mysigt och trevligt, men allt gick så snabbt.. i 6:an och mellanstadiet tog det typ 2 timmar. alla skulle sjunga, och man skulle fika osv osv. fast idag, tog det drygt en halvtimme. iaf nu kommer bilder!!

okej, kan inte ladda upp mer bilder, för den fick damp.. men jag laddar upp dom andra så fort jag kan!
2 tjejer, som går i min klass, som är med på bilderna (emma, sofia) har också en egen blogg! jätte fina! kolla in dom!
Emma - www.hhjaartat.blogg.se ♥
Sofia - www.mmyyliife.blogg.se ♥

Whuups!

Märkte nyss att jag inte bloggade igår. Jag skrev ett inlägg, och glömde puplicera det! Haha så händer det hela tiden. Suck. Aja, idag har jag inte gått i skolan. utan hela min klass, gick på en utflykt, någonstans bredvid havet. Eller vi va uppe på en klippa bredvid havet. Det var en härlig dag! Vi grilla hamburgare, tävlade, och pratade! Jag försökte lära mina lärare att shuffla, det gick inte så bra.. Men dom lärde sig rätt snabbt! Dom måste bara öva på tekniken. Iaf, i morgon är det skolavslutning. Och jag blir bara nervösare och nervösare! Jag fattar inte ens varför jag är nervös.. Men taggad är jag! Sen blir det ju läger på söndag! Yippie!!! :D ha det bra! Lite bilder från idag, och igår!

Min dag!

Hejsan! Tänkte berätta om vad Jag gjort idag. Förutom att jag köpte min awezome jacka! Efter skolan, gick några tjejer, och jag till någon lekpark! :) Det blev lite katastrof, där vid gungbrädan.. Jag ramla av, och några fick ont, och alla blev sandiga, osv osv! Haha sen efter det, gick jag, Bella och Tove, på stan. :D Och det var ju då jag köpte min usajacka. tänkte köpa massor med grejer, men måste tänka på att lugna ner min shopping-sjukdom! Haha vet att jag är beroende.. Behöver verkligen mer pengar så att jag kan shoppa mer! Hihi det som var lite kul idag, var att när jag såg min jacka, blev jag berörd! Jag fråga om det fanns flera jackor, en just den här (XL) -nej det är den enda som finns kvar tyvärr. Fast då upptäckte vi att den även fans i skyltfönstret! Och då, fick jag lite hopp, som ett litet skutt i mitt hjärta.. Good feeling.. Haha

Ny USA jacka!

Hejsan! Köpt en ny jacka, idag! Jätte nöjd med mitt köp!

Mys, mys, och mera mys!

Hejsan alla fina! Vid 6-tiden, cykla Bella och jag ner till hamnen, och fika lite på Waynescoffee! Vi tänka egentligen köpa glass, men det blev inte så. Vi blev helt enkelt sugnare på att fika, med pajer, och smoothiesar! Haha iaf, efter det promenerade vi till almedalen, och var där ett tag. :)Träffa några kompisar. Sjukt mysigt, och sjukt kul! Sen gick vi förbi kallis, och jag kunde helt enkelt inte låta bli att, hoppa i och bada lite! Hihi. Så nu bjuder jag på härliga sommarbilder från idag! Njut!

Ledig dag!

Idag är jag ledig!! Yaay! Jag har skrivit förut om varför jag är det.. Orkar inte förklara allt igen! Iaf igår gick jag ju på bio, och såg snowwhite and the huntsman! Den var jätte bra! Fast ingen film slår hungergames! Den är verkligen den bästa filmen som finns! Rekommenderas stort! Ska köpa böckerna, och läsa dom! Just nu äter jag lunch, och beställer hem kläder från www.nelly.com . Visar dom när dom kommer! Ha det bra!

Ta körkort!

Hejsan! Jag är gammal nog för att ta körkort, nu. Så jag börjar mina körlektioner imorgon faktiskt! Ska bli sjukt kul att lära sig köra. Wroooom! Nej haha, får vänta 4 år till... Just nu läser jag en körkortsboken! Jag gillar nämligen att lära mig grejer i förväg. Haha nej, jag har bara extremt tråkigt. Vill gå på Biiiiooo!! Men det är om en timme!

Bio med den bästa!

Hejsan! Kl 9 ska jag på bio, med Lisa! Det ska bli jätte roligt! Vi ska se snowwhite and the huntsman! Jag Har ju skrivit om den förut, och den verkar ju jätte bra! Hoppas den är det. Ni får ha det bra, så skriver jag senare! <3

Bilder!

Jag lovade att lägga upp bilder, från dom senaste dagarna! Så nu kommer dom, för jag är hemma igen! Ganska skönt. Hehe

Hem :(

Hejsan allihopa! Idag, packar vi och åker hem, från detta underbara ställe! Det har varit jätte mysigt här, längtar redan tillbaka, fast vi inte åkt än... Haha, idag är det som en Lördag! :D vi är lediga i morgon för det är gottzamdag. Alltså Gotland hjälper Zambia, med en skola dom har där. Jag tycker det är bra att vi hjälper dom. Folk ska aldrig behöva lida! Där på skolan finns även ett barnhem, där det finns barn, som har förlorat allt.. Där hjälper dom barnen att få ett vanligt liv. Jag ska försöka skänka mycket pengar till dom. Många vet inte hur hemskt barnen behandlas i vissa länder. Det måste sättas stopp för. Skänk pengar och du förändrar värden! Det går inte att ladda upp bilder från mitt sommarställe! Så jag gör det när jag kommer hem!

Mina senaste dagar!

Hejsan, jag har inte skrivit på några dagar.. Så jag tänkte berätta om vad jag har gjort, på torsdag, fredag och idag! I torsdags, var jag med Lisa, och Fira hennes pappa, som fyllde år! Det blev jätte god mat, med prinsesstårta, som efterrätt. En klassiker! Samma dag, sov hon över hos mig. För vi hade sovmorgon på fredagen! Kul :D iaf, igår dansa jag och Bella hela natten, och kollade på alla studenter! :) dom var så fina. :') och sen gick vi till Bella, och jag sov över! På morgonen lekte jag med hennes lillebror, och åt frukost. Sen efter det åkte jag till mitt sommarhus, med släkten och vänner! Att vara ute på landet, är det mysigaste som finns! Det var en kort beskrivning på mina 3 dagar! Skriver mer i morrn! <3

stop think, and do it!

jag vill bli.
jag vil inte bli något.
jag vill leva i nuet.
glömma det dåliga.
varför?
varför måste man tänka på sin framtid?
varför kan man bara inte leva i nuet?
va lycklig.
och inte tänka.
dom säger att man är lycklig, om man har hela sitt liv planerat.
men jag vill leva med många överraskningar.
många nya.
många som jag älskar.¨
jag vill inte planera, att just denna person jag ser nu,  ska jag älska hela livet.
jag vill leva oväntat.
vara fri.
jag vill bli.
jag vil inte bli något.
jag vill leva i nuet.
glömma det dåliga.
varför?
varför måste man tänka på sin framtid?
varför kan man bara inte leva i nuet?
va lycklig.
och inte tänka.
dom säger att man är lycklig, om man har hela sitt liv planerat.
men jag vill leva med många överraskningar.
många nya.
många som jag älskar.¨
jag vill inte planera, att just denna person jag ser nu,  ska jag älska hela livet.
jag vill leva oväntat.
vara fri.

Mer bilder

Glad nationaldag!

Hejsan! Om det inte vore för nationaldagen, skulle vi gått i skolan och jag skulle aldrig dansat inför kungen och drottningen! Överlycklig att detta har hänt! Det var ju inte bara kungen o drottningen som såg på! Utan det var 200-300 personer som kolla på. Men det var bara fina folk som fick komma in typ... Annars tror jag att det skulle va mer folk! Jag var inte nervös alls! Jag darrade men det var för att det var så kallt?! Haha efter det bjöds vi på tårta! Och sen gick jag hem, just nu ligger jag i min trädgård och solar! Bilderna va från igår, och mitt hår såg helt cp ut då! Eller bara när jag hade vit klänning!

Born to be a dancer

God natt! Bilder från morgondagen kommer i morgon! Bjuder på en gammal bild så länge! <3

Kungligt besök!

Hejsan idag, har jag gått i skolan! Efter det gick jag på stan med, Tove. Efter det träna jag i en ruin! Ska ju dansa för kungen i morgon! Så nu har jag tränat i 4 timmar! Det var hur mysigt som helst! Och jag är härligt trött. Nu måste jag plugga, och därför är jag lite surare.. Haha alla dansare, var så vackra med dom vita klänningarna, och den färgglada shalen i håret! Hoppas det blir en superdag imorgon! Eller jag vet att det kommet blir det! Love to you all! <3

Jä*** plugg!

Hejsan! JAG HATAR ATT PLUGGA!! NU MENAR JAG HATA! alltså jag har hyffsat betyg, och det är jag stolt över, men jag hatar verkligen att plugga! Gud vad tråkigt det är. Haha vad jag klagar. Men jag måste hålla ut, för det är bara 9 skoldagar kvar! Nu räknar jag inte med helg. Gud va skönt! Vi har 4 prov denna vecka, och allt jag gör är att plugga! Och jag måste plugga på det dumma svenskaprovet extra mycket, för Bella ska ta tillbaka hennes bok! När hon redan skrivit allt! Hur f** ska jag hinna klart?! Okej ska inte ta ut min ilska över min blogg, ska försöka lugna ner mig, puss på er alla, ha en bra kväll! <3

Haha oopsi!

Hejsan alla fina! I mitt förrförra inlägg skrev jag lite fel! Skulle bara rätta till det! Där det står labbar ska det stå labbat! Där det står klassiska, ska det stå kladdkaka! Jag mobilbloggade nämligen och mobilfixen, eller vad det heter? Det heter autocorect, på engelsks iaf! Ändrade mins ord.. Sorry för det... <3

Dagens outfit

Linne från Monki, shorts från bikbok, armband, och ringar från HM!

Skoldag!

Hejsan! Idag gjorde jag klart mina shorts från slöjden! Jag tror jag har skrivit om dom? Jag tycker faktiskt att dom blev snygga! Ska beställa hem lite nitar, och sätta fast dom vid fickorna. Det kommer bli snyggt tror jag! Sen har vi labbar lite, på no:n. Det var hur kul som helst. Jag hatar att sitta och lyssna på lärare i typ 2 timmar.. Men när man får experimentera lite, blir allt mycket roligare! Just nu ligger jag i soffan med klassiska i munnen, och ser på Family guy. Kan man bli mer forever alone?? Ha det bra allihopa, så skriver jag senare! <3

fotografen!

hejsan, jag har varit ute och fotograferat en massor! min modell var Bella. haha, nu kommer lite foton! ♥ 2 påmig

En dag på stan! :D

hejsan! sorry att jag inte skrev igår! men mitt internet har fått damp! jag har köpt massor både igår, och idag. är hel nöjd! igår gick jag på stan, med Sofia, Bella och Emma! dom gick efter ett tag, så Bella och jag köpte kläder! Wiiiieeeeee. köppte ett par shorts, med nitar, ett linne och en avslutningsklänning, och accesoarer! avslutningsklänningen, får ni se på skolavslutningen, men resten får ni se! idag va jag också på stan! då gick jag dit med Wilma, och Bella. Vi skulle bestämma vad för tema vi skulle ha på danslägret. vi valde Hollywoodtema. vi satt på Waynes coffie, och hade det mysigt. iaf efter det tog bella och jag kort, och sen tog vi på ansiktsmaskar, och nu ser vi på suckerpunch! skriver senare, hej!

tröjan på första fotot, har jag köpt, shortsen och accesoarerna!
RSS 2.0