midsommar

 

Sjuk

Förskyld, men det hindrar mig inte från att ha kul! Haha är så oförsiktig när jag är sjuk. Tänker typ bara på att ha kul! Haha men iaf idag har jag badat med Emilia, och åkt runt o kollat lite. och sen har vi även bakat Rocky road! Mums.

Glad midsommar

Jag ville bara blogga lite snabbt och hälsa GLAD MIDSOMMAR!! Dock sluta midsommaren för några min sen. Men iaf! Här kommer lite bilder som beskriver min dag.

Konfirmationen

Idag, har jag åkt ut till typ tofta, och hängt med min konfirmations grupp. Vi planerade inför Ölandslägret, och gjorde en massa roliga saker! Just nu, leker jag med ipaden, och skriver upp lite olika listor osv.

Dom senaste dagarna

Här kommer en snabb sammanfattning om vad jag har gjort dom senaste dagarna.
Onsdag: det var sista dagen, med klassen. Vi hade det supermysigt vid, något ställe, Där vi grills osv. Sen drog Johanna, Bella o jag till stranden o bada!
Torsdag: skolavslutning!! Efter va jag o några kompisar på en "fest" så jädra kul, fick träffa Adrian Lux i alina! Alltså hon som sjunger flytta på dig.
Fredag: igår va jag med Rebecca, vi gick på bio och såg After earth, super bra film! Ja det va typ allt.

Blogga varje dag!

Jag vet att jag är sämst på att uppdatera. Men det är något som kommer att ändras, nu under sommaren! Nu när jag är ledig har jag mycket mer tid till bloggen. Idag har jag tagit det lugnt, vi har köpt en ny utesoffa, så jag har typ legat i den hela dagen, läst, ätit jordgubbar och druckit läsk. Löv life.

mer bilder från idag

 

finaste tjejerna

 

Keela

Ville bara tipsa om en tävling, där man kan vinna världens snyggaste halsband!
Skulle helst vilja ha en i guld! Gå in på www.keelas.se där hittar du tävlingen!!

RSS 2.0